20

TRAININGEN

9.000+ 

DEELNEMERS
BEOORDELING

TRAINEN BIJ INTO ACADEMY BETEKENT

  • Leren in kleine groep van, en met professionals.
  • Praktisch: je training start om 10.00 uur. Zorg er daarom voor dat je om 9.45 uur in de Academy bent. Rond 15.00 uur ronden we af.  
  • De e-learning werk je door, voor de start van je training. Onze online leeromgeving is beschikbaar via een app of via je laptop.
  • Altijd professionele en ervaren trainers.
  • Actuele trainingen is bij ons de standaard.
  • Je traint in kleine groep, waardoor de trainer alle aandacht voor jou heeft.  
  • Into Academy is een professionele, private opleider bij het Ministerie OCW. We hebben het NRTO-KEURMERK en zijn erkend opleider voor het Schoolleidersregister.

Advies nodig? Dat snappen wij!

In een persoonlijk gesprek kan je al jouw vragen, twijfels en opmerkingen delen. Je plant een gesprek van 15 minuten. Je bepaalt zelf of dit gesprek telefonisch of via Google Meet plaatsvindt. Wat jij fijner vindt, vertel het ons in de opmerkingen. Wil je een gesprek over onze Groei-abonnementen? Vertel dat even in de opmerkingen dat je graag met Ingrid In gesprek gaat.

Met hoeveel mensen volg ik de training?

In de training is er plaats voor acht deelnemers. Bewust. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou!

Hoe bereid ik mij voor op de training?

Om je voorkennis te activeren start je de training met een e-learning. Deze doorloop je thuis, voor de start van de training. Dit is verplicht. De e-learning kost je 30-60 minuten. Wanneer je deze doorlopen hebt ben je helemaal klaar om de training live te vervolgen! We zien naar je uit.

Wat zijn de actuele trainingstijden?

De training start om 10.00 uur. Zorg ervoor dat je om 9.45 in de Academy bent. Houd rekening met files, ruitenkrabben en dat soort ongeplande vertraging. Vanaf 8.30 is de Academy open, dus te vroeg ben je nooit :) We trainen tot ongeveer 15.00 uur. Welkom!