AGENDA

Hé professional, pak nu je agenda erbij en kom trainen!

BOEK JE TRAINING


DIT WIL JE EVEN WETEN


1. WAAR KRIJG IK TRAINING?Tof dat je bij ons komt trainen! De training vindt plaats in onze Academy. Je parkeert er nog gratis, voor de deur. Ook met OV kan je ons uitstekend bereiken. Ons adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten (vlakbij Amersfoort).


2. HOE BEREID IK ME VOOR OP DE TRAINING?
Voordat je naar de training komt heb je in onze online leeromgeving al de e-learning doorlopen. Zo activeren we je voorkennis rondom het onderwerp. Omdat je traint met hbo'ers en wo'ers die werkzaam zijn in zorg, onderwijs en commerciele organisaties is het verplicht dat je de e-learning doorloopt. Je komt er in de training wel achter waarom dat een must is :)


3. HOE SCHRIJF IK ME IN?

Kies de datum, klik op inschrijven en vul het formulier in. Met een membership is deelname free aan alle activiteiten. Alle trainingen vragen om een investering van 695 euro exclusief 21% btw. Wil je een training of workshop Incompany? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

NOVEMBER 2023

Week van de Persoonlijke Aandacht

Week van het Timemanagement

DECEMBER 2023

Week van het Gesprek

 'Week van de Carrière'
17 tot 24 december

KIES JOUW ABONNEMENT

OF KOM GEWOON 1X TRAINEN

MAG NATUURLIJK OOK

WEET JE WELKOM!


Alle vragen op een rij

FAQ Agenda

Met hoeveel mensen volg ik de training?

In de training is er plaats voor acht deelnemers. Bewust. Zo heeft de trainer alle aandacht voor jou!

Hoe bereid ik mij voor op de training?

Om je voorkennis te activeren start je de training met een e-learning. Deze doorloop je thuis, voor de start van de training. Dit is verplicht. De e-learning kost je 30-60 minuten. Wanneer je deze doorlopen hebt ben je helemaal klaar om de training live te vervolgen! We zien naar je uit.

Wat zijn de actuele trainingstijden?

Een ochtendtraining start 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Een middagtraining start om 13.15 uur en is rond 16.15 uur afgelopen.