WORKSHOP CHATGPT

Boek jouw kennissessie (2 uur)

exclusief voor jouw team.

Workshop ChatGPT - kennissessie

Wil jij voor je team een kennissessie of workshop organiseren rondom ChatGPT?


Ontdek de kracht van ChatGPT en verbeter je vaardigheden met onze ChatGPT kennissessie. 

Dat wil ik!

Wat vinden onze relaties?

"Dit is echt de toekomst in alles wat je wil weten."
S. Slotboom - Branch Manager Sea & Rail
"Fijn dat ik ChatGPT uitleg heb gehad, was super! Ik wil dit echt gaan gebruiken komende tijd en bekijken hoe ik dit goed kan toepassen."
Don van Casteren - Manager Warehousing
"Het is echt ongekend wat er met ChatGPT mogelijk is. Dit gaat mij zeker tijd besparen. Enthousiaster dan vooraf gedacht en ga hier absoluut mee werken."
Richard Willems - Accountmanager
"Deze is training is zeer informatief. Dit gaan we veel gebruiken."
Harold van Vugt - Branch Manager Roadfreight

Voor wie is deze workshop ChatGPT? 
Een kennissessie?

Of je nu een team hebt vol professionals, ondernemers of teamleiders. Of je collega's al dagelijks werken met ChatGPT of het woord amper kunnen spellen (en dat is moeilijker dan je denkt, de keren dat ik ChatGTP schreef zijn niet meer op twee handen te tellen ;-)).


Je krijgt inzicht in de wereld van ChatGPT. Doet waardevolle kennis op in het begrijpen en het effectief gebruiken van ChatGPT voor professioneel gebruik. De sessie zit vol do's, maar ook don'ts. Daarnaast voorzien we je van veel tips, en is er ruimte voor jouw vragen. Natuuurlijk ga je tijdens de workshop ook actief met ChatGPT aan de slag. OP je eigen laptop, tablet of telefoon.


Gebruik dit krachtige hulpmiddel in je organisatie. 

Ingrid deelt graag haar up-to-date kennis en praktische inzichten om jou en je team te helpen ChatGPT optimaal te benutten. 


Of je nu geïnteresseerd bent in klantenservice, sales, content creatie of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Onze training wordt op maat gemaakt voor jullie behoeften.

Ingrid Nagel directeur Into Academy en School voor Communicatie

Wil jij nu al tips?

Ontdek vandaag nog de kracht van ChatGPT

"Wat ben ik verrast! Ik durf bijna niet meer LinkedIn te openen... De comments waren op mijn LinkedIn-Post waren binnen 1 dag al boven de 1.000. 


Dankjewel voor jouw interesse in ChatGPT en nog blijer ben ik dat er zoveel mooie mensen op LinkedIn zijn die graag leren!

Daarom ook de Groei-licentie van Into Academy. Voor een vast bedrag per maand, krijg je onbeperkte groei. Je leert wat jij wilt, wanneer jij wilt. Communicatie. Prioriteiten stellen. Presenteren. Trainen als de normaalste zaak van de wereld. We trainen wel voor hockey, voetbal en basketbal. Waarom dan niet je sociale vaardigheden trainen? Doorlopend. Doen. Word je leuker van. Krijg je heldere communicatie en positievere relaties. En precies dat maakt het leven mooier! Welkom bij Into Academy, your way to grow!

Speciaal voor jouw heb ik nu alvast twee A4-tjes opgesteld met daarin mijn twee Eureka-momenten. Duidelijke PROMPTS + dat ene ding waardoor ChatGTP ineens voor mij ging werken!!) Jouw werkleven (en normale leven) wordt makkelijker."

FAQ ChatGPT

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een chatbot die is opgeleid met behulp van de Generative Pre-training Transformer (GPT) taalmodelarchitectuur.
Het doel van ChatGPT is om natuurlijke en menselijke conversaties te kunnen voeren door te reageren op een realistische en logische manier.

Ik wil een kennissessie voor mijn team. Hoe regel ik dat met jullie?

Wat leuk! Onze experts komen graag bij je langs. Bel ons via 033 737 0459 of mail naar hallo@intoacademy.nl. We maken dan snel een afspraak.

Waar wordt ChatGPT voor gebruikt?

ChatGPT heeft veel toepassingen in verschillende sectoren: In de gezondheidszorg wordt het gebruikt om patiënten te helpen bij het stellen van vragen over hun gezondheid. In de journalistiek kan het worden ingezet om nieuwsartikelen te schrijven of om informatie te verzamelen over onderwerpen. ChatGPT kun je inzetten als een echte assistent, waardoor je veel tijd kunt besparen.

Wat kun je allemaal vragen aan ChatGPT?

ChatGPT kun je vragen om een tekst voor jou te versimpelen. Bijvoorbeeld “Herschrijf deze tekst zodat een 12-jarige het snapt”. of "Herschrijf deze tekst en voeg tussenkopjes toe zodat de leesbaarheid verbeterd'. En zo zijn talloze mogelijkheden.

Wat is een Prompt?

Een prompt is een vraag die je invoert in ChatGPT. Je vraagt het systeem om bepaald gedrag te vertonen of zich voor te doen als iemand. Deze vragen nodigen uit tot bepaald gedrag en een aanpassing van een schrijfstijl.

Wat kost een kennissessie?

Exclusief 1250 euro. Of je nu met 10 teamleden bent of 50.

ER IS NU HELDERE COMMUNICATIE.

Into Academy’s Groei-licentie verwerkt jouw individuele leerbehoeften in een persoonlijk groei-advies. Zo krijg jij het perfecte ontwikkelplan.


Miscommunicatie heeft een negatieve invloed op het werk, het is belangrijk om te investeren in effectieve communicatievaardigheden en te werken aan het opbouwen van positieve relaties op het werk.


Investeer in groei,
oogst positieve relaties. 


Ontdek de kracht van communicatie met
Into Academy's Groei-licentie! Groeien is geen toeval, het is een keuze.

Deze organisaties groeien met hulp van Into Academy Start ook jouw groei!