arrow_drop_up arrow_drop_down

Contact


Wil je weten wat de beste spot is om te lunchen met collega’s na afloop van je training in de Academy? Wat je vraag ook is we beantwoorden 'm graag. Neem contact op als jouw organisatie er klaar voor is om effectiever en met meer plezier te gaan leren!

Waar vind je ons?

Into Academy

De Kronkels 5a

3752 LM Bunschoten
UTRECHT


033-7370459
hallo@intoacademy.nl


Ingrid Nagel BV
KvK-nummer: 57483302


Volg ons op social media
Instagram
LinkedIn

FAQ Into Academy

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy).  Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

COVID-19 - gaan de trainingen door?

Gelukkig wel. Tijdens de lock-down volg je de training online via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen. 

Ik wil graag een training, cursus, masterclass alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden maar we bieden je met liefde  onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl

Wat kost een training?

Ja, dat is een belangrijke vraag. Eén training boek je al voor €279,- exclusief 21% btw. Of je volgt de training tegen inwisseling van één credit. Wij werken met SLIM-pakketten. Een SLIM-pakket kan je al inkopen vanaf 10 credits tot 200 credits. Het tarief van een credit varieert van €140 tot €250 exclusief 21% btw.

Wat is een credit?

Organisaties (soms een particulier maar meestal zijn het organisaties) kopen SLIM-pakketten in. Hiermee hebben zij 10-200 credits tot hun beschikking. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot maatwerk voor jouw organisatie.

Moet ik altijd een Into Membership afnemen?

Wat een goede vraag. Nee dit hoeft niet, het is ook mogelijk om een losse training te boeken. Soms heb je daar genoeg aan.

Wat is het slimste OV-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.