Yes, wij zitten en staan voor je klaar!

Hoe kunnen we je helpen?


STEL JE VRAAG

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE KLANTEN?


KEURMERKEN
Into Academy heeft het NRTO-keurmerk. Jij als professional wordt getraind door professionals, wel zo fijn toch! Ons leiderschapsprogramma 'Next Level Program' is gecertificeerd voor 65 punten door Schoolleidersregister PO. Onze  trainers- en trainingsacteurs zijn ook MapsTell®, DISC®, Persolog® en SVPC® gecertificeerd. Daarnaast zijn onze coaches geregistreerd bij Noloc, dat het is register voor loopbaancoaches. Wat belangrijk is voor jou? Je bent in goede, professionele handen! 

ZO BEREIK JE ONS

INTO ACADEMY

De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten UTRECHT

033-7370459, hallo@intoacademy.nl


DIT KAN  JIJ BIJ ONS DOEN

Heb je weleens te maken gehad met een collega die helemaal enthousiast is over een training? En dan een week later, bam weg alle goede voornemens. Vinden wij zonde. Wij maken en geven trainingen die je bijblijven! Hoe we dat doen? Via bestendige gedragsverandering. Niet 1x even trainen. Daarom ook  GROEI! Alles is communicatie! Krijg heldere communicatie en daardoor leukere relaties! Laten we relaties sterker maken. Samen vergroten we relatiegeluk. 


ALLES IS COMMUNICATIE
Hoe versterk je jouw relaties? Door je communicatie vaardigheden te trainen!  Jezelf scherpen. En ja, er zijn altijd andere prioriteiten dan trainen. Het krijgt nooit de hoogste prioriteit. Als je dit herkent denk dan maar aan Steven Covey's aloude wijsheid. Zijn 7th habit: sharen the saw. Hij zei: 'als een houthakker nooit de tijd neemt om zijn bijl te scherpen, wat blijft er dan van die bijl over?'  Het werk wordt zwaarder en zwaarder. Simpelweg omdat hij zichzelf de tijd niet gunde om zijn bijl te slijpen. Jij bent die bijl. Je hebt jouw instrument in handen en die vergt wel doorlopend onderhoud! Niet even snel omdat het nog in het opleidingsplan stond, maar omdat jij wil. Jij begrijpt dat dit je verder helpt. Sterker maakt. Het resultaat? Heldere communicatie waardoor relatiegeluk vergroot. Into Academy heeft maar een ambitie: in 2033 willen wij dat 500.000 mensen heldere communicatie ervaren! Doe je mee? Dat wil je, toch? Ga naar inschrijven.


GOOGLE REVIEW

Wil je helpen onze bekendheid te vergroten? Schrijf een Google Review, bedankt!

Advies nodig? Dat snappen wij!

Plan een gratis belafspraak in met Kim. Je kan dan ontspannen al je vragen, twijfels en opmerkingen delen. Kim doet haar best om al je vragen te beantwoorden en je van een goed advies te voorzien! Gewoon even doen. Tip; denk je  langer nodig te hebben dan vijftien minuten, plan dan gewoon twee afspraken na elkaar.