Training Effectief Vergaderen

Je wilt dat vergaderen minder tijd kost, dat iedereen betrokken is en een actieve bijdrage levert én je wilt concreet resultaat.


Vanaf nu wel effectief vergaderen

Heb jij veel vergaderingen? En denk je dat de manier van vergaderen voor verbetering vatbaar is? Volg de training Effectief vergaderen en maak jouw vergaderingen voortaan een stuk effectiever.


Dit weet je na de training
Effectief vergaderen

 • Dat vergaderen nuttig is
  Als je het effectief doet.
 • Hoe je een positieve sfeer creëert 
  En hoe je zorgt voor psychologische veiligheid.
 • Tips en tools
  Waardoor je snel gebruikt kan maken van de kennis en kunde van alle aanwezigen.
 • Hoe je de veelprater minder laat praten
  Zodat iedereen aan het woord komt.
 • Je ontdekt een handige besluitvormingstechniek
  Waardoor er nooit meer open eindjes zijn na een vergadering.
 • Je hebt invloed op de prestaties aan de vergadertafel
  Met de aandachtscirkels van Eberspächer.


Meer resultaat in minder tijd

Cadeau: tools voor meer regie

Tips voor creëren van positieve sfeer en draagvlak

Reviews

Aanrader

"De training bevat heel veel informatie. Ik hoop dat anderen merken dat ik er bent geweest! Mijn belangrijkste inzichten om effectief te vergaderen? Voorbereiden en 'doe het samen'."

Korrie
Je leert beter vergaderen
"Inspirerende en boeiende training, met een hele leuke, bevlogen en kundig trainer (Ingrid). De training was effectief, praktisch, direct toepasbaar en ook nog gezellig. Je leert ook hoe je een vergadering afwisselender en effectiever kunt neerzetten. Echte eyeopeners waren starten met 'hoe zit je hier?', en het mensen bedanken voor hun inbreng. Ik ga het geleerde zeker toepassen in mijn eigen vergaderingen. Ik heb genoten! Ik vond het leuk om weer bij jullie te zijn in jullie gezellige en inspirerende ruimte, het voelt heel persoonlijk bij jullie! Ik vind het heel knap hoe Ingrid de training verzorgt en ze weet zo veel! Mijn complimenten! " 
Lisette Bolink-Cornelisse
Mijn inbreng verbeteren

"Het was een boeiende training. Ingrid had veel kennis en was duidelijk. Soms dwaalde ze iets af. De training had een goede structuur, was helder. Fijn dat het zo in 3 uur kan. Echte eyeopeners waren de energizers en met een paar kleine tips kun je al veel. In mijn volgende vergadering ga ik zeker een talking stick gebruiken. Ik raad deze training zeker aan. duidelijk en veel handvatten. de training krijgt een 8."

Natasha Davies
Veel inzichten! 
"Boeiende training met een enthousiaste, vriendelijke en inspirerende trainer. Nieuwe inzichten gekregen en veel ideeën om meteen in te zetten. Eyeopeners waren: Wat even staan (als iemand niet meteen mee wil doen met de activiteit) alleen al met je focus doet. En de talking stick methode. In de training is aan alles gedacht. Welkom bij de deur, genoeg te nuttigen, leuk de foto aan het eind, notitieboekje, veel variatie in de training, fijne omgeving en een super enthousiaste trainer. Veel tips kan ik ook toepassen op de klas."
Julianne Rademaker

Welke datum kies jij?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.

15 november 2021       live @ Into Academy 

17 februari 2022           live @ Into Academy 

Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Helder Schrijven

Training

Overtuigend Presenteren

FAQ Effectief vergaderen

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Is dit alleen geschikt voor voorzitters van een vergadering?

Nee, zowel deelnemers als voorzitters zijn welkom.

Kan ik als deelnemer van een vergadering ook invloed uitoefenen?

Absoluut! Je kunt als deelnemer een actieve bijdrage leveren in een vergaderen. We leren het je graag.

Kan ik deze training ook met mijn team volgen?

Dat kan zeker, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Feedback?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down