Training Feedback

Je wilt feedback geven over het gedrag
van de ander, positief of negatief maar mét behoud van de relatie.


 Maak je samenwerking en relatie sterker 

Je wilt feedback geven, maar hoe doe je dat duidelijk en toch respectvol? Sterker nog. Hoe kun je je relatie nog beter maken met jouw feedback? Tijdens deze training leer je hoe je dat doet.

Dit weet je na de training
Feedback geven

 • De voordelen en positieve effecten
  Je gaat ze echt zien
 • Je ontdekt hoe je verschil kunt maken
  In alle gesprekken 
 • Aanzienlijk grotere kans dat je feedback wordt geaccepteerd
  En je behoudt de relatie
 • De drempel om feedback te geven wordt kleiner
  Of verdwijnt zelfs
 • Je leert GEK® doen
  De succesvolle feedbackmethode 


Bekijk trainingsdata 

Reviews

Jullie geven vertrouwen

"Deze training is nuttig, leerzaam en interessant. Jullie geven vertrouwen, je voelt het respect en ik zag het nut! Ik vind dit een hele fijne Academy."

Anoniem
Verschil inzien van gevoelens
"Ik heb meegedaan aan de training om betere feedback te kunnen geven. Dat is gelukt. In het vervolg ga ik proberen meer rust te nemen tussen mijn punten.  Ik geef de training een 9"
Hilbert de Graaf
Feedback is meer dan gezellig praten
"Twee dingen neem ik mee.
 Communicatie is vertrouwen, nut en respect voor elkaar. Maar ook de GEK-methode (gedrag, effect, kans) en hoe dat precies zit hoor je in de training. Mijn gedrag heeft effect op andere mensen en dat biedt kansen om een beter gesprek te voeren. De training in 1 zin? Feedback is meer dan alleen maar even gezellig met elkaar praten.
 Het is ook emotie en een ander proberen te lezen. Het is meer dan woorden en inhoud van het onderwerp." 
Michel Lemstra
Meerwaarde voor mijzelf
"Echt een aanvulling en meerwaarde voor mezelf. En ook hoe je in het leven staat en voor de mensen om je heen. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Ik ben achter dingen gekomen waar ik zelf nooit achter zou zijn gekomen. Een eyeopener was om na je gevoel een punt te zetten. En de GEK-methode vond ik een eyeopener. En dat is makkelijk te onthouden natuurlijk." 
Jeannette Pennings

Wat kost een training?

Hoe schrijf ik me in?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.
7 september 2021                live @ Into Academy

9 september 2021                live @ Into Academy 

11 november 2021                live @ Into Academy

23 november 2021                live @ Into Academy

8 februari 2022                     live @ Into Academy

21 februari 2022                     live @ Into Academy


Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je ter voorbereiding toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Motiverend gesprek

Training

Zelfvertrouwen versterkt

FAQ Feedback

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Is de training gericht op werk- of privé-situaties?

Beide! We gaan allereerst uit van een werksituatie. Maar de skills die je leert in deze training gebruik je zeker ook in andere situaties. Dus ook tijdens het familie-uitje of tijdens een etentje met je vriend, vriendin. Na deze training geef jij feedback met behoud van de relatie.

Kan ik advies ontvangen over een persoonlijke situatie?

Zeker! In de training zijn er genoeg momenten waarin je voorbeelden kunt inbrengen of kunt gebruiken. Door alle informatie en oefeningen die we doen verlagen we de drempel om feedback te geven. Of… hij verdwijnt zelfs.

Moet je voorkennis hebben voor deze training?

We activeren je voorkennis in onze online leeromgeving. Hierdoor zijn we als groep al op een bepaald niveau en dat maakt dat we in de training zelf meer aandacht aan het oefenen kunnen geven. Dat maakt de trainingen nóg beter en sterker en meer op jouw eigen situaties gericht.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Feedback?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down