Ingrid Nagel

I am Into Academy

Aangenaam, Ingrid Nagel.

Mijn persoonlijke missie: zie de mens! Het leven draait om relaties. Als corona iets duidelijk heeft gemaakt: dan dat. Investeer in elkaar. Zie elkaar. Heb goede gesprekken. Zie naar elkaar om. Als directeur van Into Academy en School voor Communicatie is dat ons streven; relatiegeluk vergroten. En dat begint bij communicatie. Bij reflectie op jouw manier van communiceren. Hoe kom je over, en hoe wil je overkomen. Voorkom miscommunicatie door zelf te investeren in communicatie. Daar wordt het leven leuker van!


In mijn werk als presentatiecoach begeleid ik directeuren, rvb- en rvt-leden en presentatoren om hun verhaal te vertellen. Machtig mooi werk. Groei gaat altijd gepaard met triple a. Aandacht, aandacht en aandacht. Door de jaren heen ben ik ervan overtuigd geraakt dat als je je mensen ontwikkelt, je daarmee je organisatie ontwikkelt en vervolgens je doelen bereikt. Als het goed gaat met je mensen, merk je dat in de kwaliteit van je dienstverlening, en volgen vanzelfsprekendheid de resultaten! Het werkt alleen in die volgorde. 


Deze overtuiging heeft ervoor gezorgd dat we het Into  LEARN-membership aanbieden. In de Academy groeien  mensen in professionaliteit door persoonlijke aandacht. Zij worden de beste versie van zichzelf!


Je kunt een kei zijn in functionele- en vakinhoudelijke vaardigheden maar hoe zit het met je communicatieve vaardigheden? Dat maakt het verschil. Ik ben dankbaar dat veel organisaties leerbudgetten of opleidingsbudgetten hebben, vaak per medewerker. Gemiddeld is dat wel 1.200 euro per medewerker. En geloof me: het is zo belangrijk dat je jezelf doorlopend blijft ontwikkelen. Reflecteer op jouw manier van communiceren en van presenteren. Daardoor groei je. En maak jij jouw relaties sterker.


Wist je dat je nu ook gratis kan leren? Lees hier meer over de kansen die de STAP-subsidie jou biedt.

 

Waar ik nog meer van geniet?
Ik leef. Voluit. Uit overtuiging!

WIL JE MIJ SPREKEN?

ingrid@intoacademy.nl 
Laten we online alvast kennismaken: LinkedIn


“People forget what you said,  people forget what you did but  people will never forget  how you made them feel!” - Maya Angelou