arrow_drop_up arrow_drop_down

Janine Rouvoet

I am Into Academy


Hoi, ik ben Janine.

Wil jij meer werkplezier? Kom naar de Into Academy. Er is zoveel te ontdekken over communiceren en presenteren. Wat ik doe bij Into Academy? Ik begeleid en coach mensen in hun carrière als gecertificeerd trainer. Dat vind ik trouwens helden, mensen die op zichzelf durven te reflecteren en daardoor verbeteren en groeien. Vaak krijg ik terug dat ik scherpe vragen stel en me goed kan inleven. De  zaken helder krijgen en zo iemand concreet verder helpen, daar geniet ik van. Ik sta vaak voor groepen en begeleid mensen individueel om te helpen de communicatie te verbeteren. Ik geniet van de magie die ontstaat en de verandering in het denken en doen van mensen door onze trainingen.


Ook taal en schrijverijen vind ik leuk. Just for fun. Hoewel dat is niet helemaal waar, het komt natuurlijk ook terug in onze trainingen zoals LinkedIn Samenvatting. Helder krijgen wie jij bent, wat je meerwaarde is en dat samen krachtig verwoorden vind ik heerlijk.

En verder… houd ik van mijn knappe gezin, Italiaans chocolade ijs, God, de triathlonsporten, familie, kleine gebaren en elkaar zien. Ik bewonder dappere strijders voor recht!


LEUK JE TE ONTMOETEN:
janine@intoacademy.nl
06 – 400 71 125“From the moment we claim the truth of being the beloved, we are faced with the call to become
who we are” – Henri Nouwen