arrow_drop_up arrow_drop_down

Training 

Krachtig mailcontact

Krijg snel reactie op e-mails die duidelijk zijn.

Overtuig met een effectieve zakelijke e-mail Krijg jij wel eens e-mails die chaotisch geschreven zijn? 'Wat is nu de vraag?’, denk je. Of lees je wel eens e-mails met ‘dubieus’ interpreteerbare zinnen? Of krijg je weleens een ‘overbodige’ e-mail waarvan je denkt: ‘nou, zonde van de tijd.’ Dit soort blunders wil je zelf natuurlijk niet begaan. Word weer scherp op jouw e-mails in deze training.


Dit weet je na de training
Krachtig mailcontact

  • Jij hebt vijf direct toepasbare tips in handen
    Waardoor je een sneller antwoord op je e-mail krijgt.
  • Je leert te schrijven gericht op de ander
    En beseft ineens dat de titel van een bijlage of onderwerpregel meer invloed heeft dan je altijd dacht.
  • Mails zijn in no-time verstuurd
    Want jij weet hoe je e-mails opbouwt (structuur) en ontvangt effectieve openings- en slotzinnen ter inspiratie.


Inschrijven 

Sneller reactie op mail door duidelijke teksten

Je leert schrijven gericht op de ander

Effectieve openings-
en slotzinnen cadeau

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een prettig gesprek! 

Kleine groep maakt communicatie makkelijk. Drie uur is intensief maar niet te lang en niet te kort. Precies goed. Wat ik meeneem dat ik ook de bijlagen de juiste namen geef. En houd het kort en krachtig en hoe ik dat kan doen.. Het was echt heel leerzaam! Mij sprak erg aan dat je niet alleen over zakelijke dingen hoeft te praten. En de positieve afsluiting dat was ook een eye-opener. Deze cursus raad ik iedereen aan! 'Een eye-opener waren voor mij de positieve toon die je zelf kan aanslaan in je e-mails. En het positief afsluiten. Ook de bulletpoints vond ik goed en om te leren hoe je zo'n email dan kort en krachtig houdt. Vanaf nu geef ik mijn bijlagen ook de juiste benamingen mee! De kleine groep maakt communicatie makkelijk. Drie uur is intensief, niet te lang en niet te kort. Vond het zeer leerzaam. Echt ik raad deze training iedereen aan!’

Patrick van den Bos

De aanhef kan het verschil al maken

Een eye-opener was toch wel de aanhef. Die van mij is altijd vrij kansloos leerde ik. Er is zeker ruimte voor verbetering wat betreft de mails die ik schrijf. Dat geldt trouwens ook voor mijn tekst tussendoor, dat kan veel korter en bondiger. Ik weid vaak nog veel te veel uit. Je moet je boodschap duidelijk en pakkend overbrengen. En dat mag allemaal net even wat positiever, zodat de lezer er ook echt wat mee kan.

Willeke Heinen

Je wilt iets gedaan krijgen

Het mailen naar de ander is ook altijd het onderhouden van de relatie. Je wilt iets gedaan krijgen. Ik vond het een hele inspirerende training. Ik heb geleerd om persoonlijke aandacht te leggen in de emails.De invloed van positieve woorden en actief taalgebruik en denk na over wat het met een ander doet en geen wollig taalgebruik .

Teunis Meerkerk

Vol met tips

Wat een leuke cursus! Eigenlijk had ik er niet veel van verwacht maar toch nog veel tips meegekregen. Deze tips kan je namelijk ook toepassen in bijvoorbeeld een telefoongesprek met de klant. Het was verrassend leerzaam, nuttig, interessant, toegankelijk en met humor gebracht en zeer toepasbaar! 

Anoniem

Inschrijven

Deze training kun je volgen op: 26/1, 8/3 of 27/5.

De training duurt 3 uur en volg je met maximaal 8 deelnemers.