Maria van Dijk

I am Into Academy

Hi, ik ben Maria.

Mijn missie als stijlcoach bij Into Academy: jouw persoonlijkheid laten stralen door de kleding die jij draagt! Ik verzorg met veel plezier de training ‘Perfect gekleed’ zo’n 5 keer per jaar op de Academy. Met deze training kom jij een stapje dichterbij een effectievere presentatie van jezelf.

Met het verzorgen van trainingen en workshops en persoonlijke kleur- en kledingsessies zie ik mensen sterker worden en in hun kracht gaan staan. Dat geeft voldoening. In 2017 heb ik de opleiding tot kleurconsulent gevolgd. Vervolgens heb ik een opleiding Stijl gedaan waarin de belijning aan de orde komt, figuurtypes, het waarom achter van alles. Zo ben ik het vak als stijlcoach in gegroeid. Weet je, we zijn als mensen zo geneigd op kleine oneffenheden te letten in ons voorkomen. Ik help te kijken naar het totaalplaatje.

 

Mijn doel is dat de mensen waarbij ik betrokken raak voortaan met een glimlach voor de eigen kledingkast staan. Mijn boodschap is dan ook: Doe jezelf niet te kort. Verstop je niet langer in veilige keuzes. Laat jezelf zien op je allersterkst! Je mag er zijn!”

Verder word ik blij van een nachtje weg naar een leuke stad om deze te ontdekken. Naar de soesterduinen of het bos met man en kids. Uiteten met een goed glas wijn en winkelen. Shoppen en nieuwe inspiratie op doen en een item scoren waar ik kriebels in mijn buik van krijg.


WIL JIJ JEZELF LATEN ZIEN?

M: hallo@intoacademy.nl
T: 033-7370459
L: www.linkedin.com/in/mariastylecoach”Style is knowing who you are, what you want to say, and no caring what anyone else says” – Gore Vidal