arrow_drop_up arrow_drop_down

Groep 1 zit vol. We starten 30 september een nieuwe groep.

Heb jij zin om de beste versie van jezelf te worden? 

En meer plezier, rust en tevredenheid in je werk en privé te ervaren? 

Ben je bereid om hier twee uur per week in te investeren? 
5 maanden lang?

Nog steeds enthousiast? 
Plan een belafspraak, stel al je vragen en kom erachter of het Next Level Program iets voor jou is.
Op dit moment in je leven. 

Ingrid Nagel | Into Academy

In plaats van 'ontwikkeling'  te zien als verplichting of als een blok aan je been, zie jij het als een enorme kans.


Je weet dat hoe beter jij jezelf ontwikkelt, hoe beter de wereld om je heen wordt. Je hebt geen blokkades meer om over te gaan tot actie, want je gelooft dat alle energie en investering zich dubbel en dwars uitbetaalt. 


Je hebt plezier in het leren, je geniet van de energie, training en de coaching en je voelt je niet schuldig of bang om te falen. Je gelooft dat je jouw vaardigheden niet alleen naar een 'Next Level' brengt, maar dat ze je in alle facetten van je leven gaan dienen. Daarmee geef jij jezelf toestemming om te mogen groeien, je weet dat dat dubbel en dwars bij je terugkomt. 


Dát is hoe je denkt vanuit de 'Next Level', die wij in 26 weken gaan trainen en waarin wij je coachen.Het Next Level programma is het resultaat van mijn jarenlange kennis, ervaring en interesse over trainen en ontwikkelen. Ik ga je alles geven wat je nodig hebt, met het doel: te groeien naar jouw 'Next Level'.  Verbindende communicatie staat centraal.

Dit krijg jij in jouw Next Level programma

Persoonlijke intake & Uniek ontwikkeladvies

 • Jouw programma is uniek. En bestemd om jou naar jouw ‘Next Level’ te brengen. Daarom geen 'eenheidsworst' maar een programma op maat gemaakt. Dat kan niet zonder uitgebreide intake. Zowel jij als jouw direct leidinggevende krijgt een uitgebreide intake. En dat levert al veel mooie informatie op, maar we willen ook graag jouw gedrag in kaart brengen. Daarom krijg je van ons de wetenschappelijke DISC® persoonlijkheidsanalyse. Deze analyse geeft inzicht in gedrag en in motivatie. Met ons team van professionals stellen we speciaal voor jou een uniek ontwikkeladvies samen. Zo weten we precies wat jij nodig hebt om te groeien naar jouw ‘Next Level’.

Kickstart, DISC® & Event

 • We starten samen. Jij met alle nieuwe members tijdens een live kickstart. We starten samen op 21 oktober 2021 van 09.00-12.00 uur.
 • Bij de kickstart heb jij jouw unieke ontwikkeladvies in handen en jouw uitgebreide DISC® rapportage. Je reis gaat van start. Ready for take-off naar jouw ‘Next Level’! Tijdens de kickstart ontmoeten we elkaar als groep, krijg je inzicht in de online academy (en de mogelijkheden die jij daar allemaal hebt) en gaan we aan de slag met jouw DISC® profiel. Wat kan je er nu al mee?
 • Oh ja, en noteer je alvast even 2 december? Want dan ben je van harte welkom op ons inspirerende event!

Live trainingen & Bonustraining

 • In jouw unieke ontwikkeladvies lees je welke 3 trainingen wij je adviseren om te volgen. Je krijgt drie live trainingen en we geven je graag nog 1 live bonustraining. Je volgt de trainingen live in de academy en activeert je voorkennis alvast in de online academy, dan volg je live de training met maximaal acht deelnemers en na afloop houd je toegang tot de online academy tot het einde van het programma! Hoe fijn is dat? Je mag hier altijd al jouw vragen stellen.

5 Coachingscalls | Groepscoaching van 90 minuten | 1x per maand

 • Iedere maand krijg je een uitnodiging om de live Q&A bij te wonen. Hier ontmoet je elkaar en is er ruimte voor jouw vraag. 5 coachingscalls van 90 minuten zijn inbegrepen in dit programma. Je krijgt 5x live via Zoom groepssessies, samen helpen we elkaar naar het ‘Next Level’. Altijd onder begeleiding van een senior trainer en coach!

24/7 Online Academy

 • In onze online academy vind jij je weg. Dit ga je gebruiken ter voorbereiding op je live trainingen. Er staan online lessen voor je klaar om je voorkennis te activeren. En je kan er dagelijks al je vragen kwijt. Het is een prachtig online leerplatform vol met video's, webinars, tips en een community waar jij 24/7 toegang toe hebt! Doe actief mee in de community, deel je doorbraken, krijg extra begeleiding en stel je vragen in de community in onze online academy. Ook word je ingedeeld in een fellowgroup en heb je maandelijks een intervisie-bijeenkomst.

Graduation

 • Je ontvangt een persoonlijke rapportage over jouw groei! Welke stappen heb je gezet?  Zijn jouw leerdoelen bereikt, heb jij jouw ‘Next Level’ behaald? Op 10 februari 2022 vieren we een feestje van 10.00-12.00 uur. Na zes maanden brengen we je bereikte doelen in kaart én wordt je inzet en harde werken beloond met een certificaat.

Ik zoek een programma waarmee ik precies krijg wat ik nodig heb om te groeien. Niet een programma met wat one-size-fits-all cursusjes!

Vanaf dat moment werd ik de beste versie van mijzelf.
Ik volgde opleidingen, trainingen, collegereeksen, cursussen en kreeg fantastische coaches en vrienden om mij heen. Mijn aanbod ontwikkelde zich met trainingen op het gebied van communicatie en werden aangevuld met presentaties en zelfontwikkeling. Onze trainingen en programma's hebben echt veel levens veranderd. Allemaal gekomen, dankzij de cocktail van 'doorlopend reflecteren en leren'. Met een aanbod dat ik afstemde op wat ik nodig had op dat moment. Het is zo fijn dat ik al die kennis die ik opdoe niet voor mezelf hoef te houden maar met jou mag delen! Kennis delen vind ik het mooiste dat er is. Zo groeien we samen! 


Ik kon mijn werk goed doen, maar door mijzelf steeds weer uit te dagen ging ik helemaal 'aan'. Ik ga doorlopend uit mijn comfortzone en blijf leren. Het is het mooiste wat er is; om je brein doorlopend te scherpen en steeds maar weer de beste versie van jezelf te worden! Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied, ging (en gaat) het mij voor de wind. Hoe ik dat deed?


 • Ik bleef investeren in mijn ontwikkeling en persoonlijke groei
 • Ik reflecteerde wekelijks op alles wat ik deed
 • Ik kocht en las alle mogelijke boeken over ontwikkeling en paste direct die nieuwe kennis toe 
 • Ik zag angsten als gebieden waar ik kon groeien
 • Ik herkende belemmerende gedachten en gaf ze geen kans


Ik begon mij steeds meer te ontwikkelen en bleef daarmee iedere keer naar het ‘Next Level’ gaan. Ik kreeg grotere afnames en opdrachten van opdrachtgevers die ik nog steeds met trots op mijn klantpagina heb staan. Hoe vaak heb ik wel niet van mensen gehoord: "Ga je weer een programma volgen, wat valt er nu nog te leren, je weet nu toch wel genoeg?"

Wat zij niet begrepen is dat ik bezig was met het doorlopend ontwikkelen van mijzelf. Om zo ook jou verder te brengen!


En zo, tien jaar later, heb ik al mijn lessen, hoge pieken, diepe dalen, ervaringen, oefeningen en praktijkvoorbeelden samen kunnen voegen in één fantastisch programma. Het Next Level programma. 


Niet iedereen denkt zo over ontwikkeling.

Zó denk je als je wel denkt vanuit rust, tevredenheid en geluk:

Ontwikkelen? Je moet gewoon hard werken.

Toen ik 10 jaar geleden als zelfstandige startte, was ik echt druk. Ik gaf beurstrainingen door het hele land en maakte lange dagen. Als ik tijd over had werkte ik vooral nog harder.

 

Zou ik het zo weer doen? Nee. In mijn beroep leerde ik toen veel 'on-the-job' maar echt tijd maken en stilstaan bij mijn ontwikkeling en persoonlijke groei was er niet bij.

"Hoe kan ik nou andere mensen een 'Next Level programma'  verkopen als ik het zelf niet deed?" 


Die vraag begon te wringen en ik voegde de daad bij het woord: ik ga doorlopend leren en reflecteren. Maar waar moest ik beginnen? En wat had ik eigenlijk nodig om te groeien? Ik had wel voorbeelden, zo wilde ik ook wel zijn: maar hoe kom ik daar? En hoe zorg ik dat ik niet verslap?

Jezelf ontwikkelen? Je moet gewoon je werk goed doen.

Dat was mij geleerd, geen tijd en geld verspillen maar hard werken. Zo doen we dat. 

into academy

Dus jij zegt: ontwikkeling maakt gelukkig?

Ja, in die zin: het geeft je meer rust, plezier en productiviteit. Als ik dat rijtje lees, dan lees ik ook: geluk. Natuurlijk gaat het je niet altijd voor de wind. Het leven is immers geen sprookje.


"Maar zoals een timmerman met goed gereedschap zijn werk het beste kan doen: kan jij  met de juiste vaardigheden ook jouw beste zelf zijn. Zakelijk en ook privé."


Ik ga het je allemaal leren, ik reis met je mee tijdens het programma en ondersteun je ontwikkeling waar nodig.

into academy

Als jij iemand bewondert die écht 'Next Level' is

kijk dan naar de acties van die persoon. 

into academy
€ 5.225
€2.999

Next Level Program

In 5 maanden krijg je met mijn unieke aanpak het zelfvertrouwen en strategieën om je relatie met jezelf en anderen te transformeren. Zo dat jij succesvol gedrag omarmt en verantwoordelijkheid neemt over je eigen groei en ontwikkeling. We gaan werken aan verbindende communicatie. En je ontwikkelt een mindset die helpend is voor jou in alle situaties!


Niet ons aanbod staat centraal maar jouw behoefte!


 • Je gaat je valkuilen ontdekken in gesprekken die zo ingesleten zijn en die jou hinderen om ieder gesprek succesvol af te ronden.
 • Je leert concrete tips en strategische trucs om sterker over te komen. 
 • Je gaat je eigen presentatie ontwikkelen: precies definiëren hoe jij wilt overkomen en je ontdekt hoe jij over komt; is dat hoe je wilt overkomen.
 • Je leert over meer doelgericht schrijven, ontspannen en professioneel presenteren en verbindende gesprekken voeren zodat jij gehoord wordt en weet hoe die ander zich ook erkend en gezien voelt.
 • Je krijgt live trainingen, coachingsessies en online community.
 • Je maakt een ontwikkel- en groeiplan voor de komende maanden en gaat er meteen mee aan de slag

Start 1e groep - 25 maart 2021 - vol

Start 2e groep - 30 september 2021 - inschrijving is geopend - plan een belafspraak
Minimale werk- en denkniveau: hbo
Duur: 5 maanden


Het programma vraagt van jou een gemiddelde tijdsinvestering van 2 uur per week. Hierin zijn al je uren meegenomen zoals: je activiteiten in de Online Academy, deelname aan het event, je 4 trainingen en de voorbereiding hierop, je aanwezigheid bij de  coachingscalls, intervisiebijeenkomsten en natuurlijk je graduation! 

Is het Next Level programma iets voor mij?

Waarom dit programma uniek is

into academy

Een mix tussen leren, reflecteren en coaching

Programma's over ontwikkeling gaan vaak over kennis opdoen. Nu geloven wij in het opdoen van kennis, maar het toepassen in de praktijk en leren wat bij jou past is wat je uiteindelijk echt verder gaat helpen. Leren, oefenen, toepassen: het eigen maken. Zowel op het gebied van kennis als op het gebied van vaardigheden. 
into academy

Specifiek voor jou

 Er is een arsenaal aan cursussen over zelfontwikkeling op verschillende gebieden. Maar de kern van zelfontwikkeling is dat je naar een 'Next Level' komt met je skills. Dat is volgens ons de kern van waarde leveren voor jou als persoon. Daarom is ieder programma op jouw wensen en doelen afgestemd en dus uniek! Dus geen eenheidsworst, maar maatwerk. Want zeg nou zelf: one-size-fits-all zit niemand perfect.

into academy

Online leerplatform & levendige community

Als jij je omringt met mensen die ook serieus bezig zijn met hun 'Next Level' dan werkt dat enorm motiverend. Daarom starten we het programma altijd met de hele groep en blijven jullie het hele traject connected met elkaar. Via ons online platform wisselt de community kennis, netwerk en ervaring uit met elkaar. Leren van elkaars verhalen en ontwikkeling, inspiratie en elkaar feedback of tips geven. De community en het platform met online cursussen en lesmateriaal geven een extra diepgang aan het programma.

Into Academy

Je leert over je eigen blokkades en patronen

Tuurlijk kun je zelfstudie doen: ik heb mijzelf immers ook al die skills eigen gemaakt. Alleen kostte mij dat wel 10 jaar, 326 boeken en vele opleidingen, cursussen, trainingen en leergangen. Ook had ik er bijna 9.000 deelnemers voor nodig die ik mocht trainen. In die periode kwam ik mijn blokkades en patronen tegen die mij (on)bewust niet meer verder hielpen in mijn leven. In het programma is er veel ruimte voor reflectie om deze blokkades, overtuigingen en patronen snel boven water te hebben. Bewustwording is de eerste stap naar verbetering. Wij helpen je met reflectie in combinatie met coaching om deze blokkades weg te nemen en gezonde patronen aan te leren. 


into academy

Als je zaait ga je oogsten

 Door tijd, geld en energie te investeren in je ontwikkeling krijg je het dubbel en dwars terug. Als in: meer energie, productiviteit, (werk)geluk en rust. Dit programma is niet 'goedkoop', dat is om een reden. Ik ben er 100% van overtuigd dat het deze prijs meer dan waard is. Ik heb zelf in jouw schoenen gestaan, als ik terugkijk had ik IEDERE euro aan dit programma willen besteden. Ik heb meer dan het tienvoudige uitgegeven om te vinden wat ik nodig heb om naar het 'Next Level' te komen. Dat is niet erg, maar als iedere euro van dit programma mij destijds door een groeistagnatie zou trekken of mij zou helpen een blokkade te overwinnen: had ik het direct gekocht. 

Aan het einde van het programma

into academy

Doe je niet meer wat je deed

Je praat over je groei, je voelt vrijheid, rust en (werk)geluk opnieuw je leven binnen vloeien. Je voelt je 'luchtiger' omdat je meer hebt geleerd over jezelf en je hebt nieuwe, betere vaardigheden eigen gemaakt.
into academy

Ben je een leuker mens

Je hebt door alle training, reflectie en coaching zoveel manieren gevonden om je werk beter te kunnen doen. Je hebt tijd en energie gezaaid in je ontwikkeling, daar pluk jij (en je werkgever) nu de vruchten van.

into academy

Ben je beter in je werk

Je hebt door alle training, reflectie en coaching zoveel manieren gevonden om je werk beter te kunnen doen. Je hebt tijd en energie gezaaid in je ontwikkeling, daar pluk jij (en je werkgever) nu de vruchten van.

Eén training is nuttig, 

maar met het Next Level Program kom je echt verder! 

Met dit 26 weken programma breng jij je skills naar de ‘Next Level’. Dit Next Level programma gaat jou helpen om jezelf te ontwikkelen waar jij én je werkgever ontwikkeling willen zien. Door de combinatie van trainingen, community, reflectie, ontwikkeling en persoonlijke aandacht geven wij je een 100% leergarantie.

  

Het programma kent een vaste volgorde die start met een uitgebreide persoonlijke intake. Deze intake krijgt zowel jouw werkgever als jijzelf. Zo bundelen we de informatie om te komen tot een helder beeld van jouw bevindingen en jouw wensen en die van je werkgever. Ook maak je de wetenschappelijke DISC® persoonlijkheidsanalyse, zo brengen wij jouw voorkeursgedrag in kaart. Dit is het vertrekpunt van het programma. Ieder programma is dus uniek en precies gebaseerd op wat jíj nodig hebt.

 

Ontwikkelgebieden zijn pas echt klaar voor ontwikkeling als er een intrinsieke motivatie is vanaf de start. Met onze senior trainers en coaches wordt jouw startpunt bepaald. Zo ontstaat er ook draagvlak om te leren. Ook zetten we een helder einddoel zodat we jouw ontwikkeling meetbaar  maken. Hierin worden zowel de wensen van de deelnemer als van de werkgever meegenomen. De gemeten groei maken we zichtbaar in je eindrapportage.

Geen 'one-size-fits-all' programma maar een uniek programma dat jouw groei voor ogen heeft!

Onze psycholoog, erkende loopbaancoaches en trainers bespreken jouw intake. Op basis van die input stellen zij een uniek ontwikkeladvies op. Je krijgt wat je nodig hebt om te kunnen groeien naar de beste versie van jezelf. 


Alles is er in de trainingen op gericht dat jij gedrag leert koppelen aan de kennis die je opdoet. Zodat jij, wanneer er een beroep op je wordt gedaan, weet wat je moet doen. Dus parate kennis van, en ervaring met, nieuw gedrag. 


Het opdoen van enkel kennis zorgt in de meeste gevallen niet voor duurzaam nieuw gedrag. Daarom maken wij gebruik van ervarend leren, waardoor je ervaring opdoet met het nieuwe gedrag.  Je krijgt wat je nodig hebt om te kunnen groeien naar de beste versie van jezelf. 


 • Een persoonlijke intake waarbij jij als persoon centraal staat en niet ons aanbod
 • Een programma waarbij je echt nieuw gedrag leert dat je helpt
 • Met zelfvertrouwen je werk het beste doen
 • Gezamenlijke start tijdens kickstart
 • Groeipotentie optimaal benutten en inzetten voor jouw geluk en succes
 • Een 24/7 online academy 
 • Altijd inclusief live trainingen die precies passen
 • Maandelijks live Q&A

Niets geleerd, 100% geld terug

Zo makkelijk is het: heb je niets geleerd of vind je het niets? Dan krijg je de investering terug, 100%. 

Tijd die je nog hebt om je in te schrijven

Inschrijving sluit  29 september
om 17:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Alle data op een rij - Groep 2 start 30 september 2021

30 september - 21 oktober 2021
Persoonlijke intake + DISC® persoonlijkheidsanalyse + uniek ontwikkeladvies

 • In dit programma pakken we het serieus aan. Niet zomaar wat cursusjes maar een op maat gemaakt programma waarmee jij groeit tot de beste versie van jezelf. Via een uitgebreide intake die zowel jij als je direct leidinggevende invult krijgen we al prachtige informatie binnen, om het geheel naar de ‘Next Level’ te brengen bieden we je ook een wetenschappelijke DISC® persoonlijkheidsanalyse aan. Hiermee krijg je inzicht in jouw gedrag en jouw motivatie en in dat van anderen.
 • Aan de hand van deze informatie stelt ons team van senior trainers en coaches een uniek ontwikkeladvies op, afgestemd op jouw leerdoelen. Jouw groei. Jouw ‘Next Level’. Een ding is zeker je gaat groeien in Persoonlijk Leiderschap. 

21 oktober 9.00-12.00 uur
Kickstart 

 • 21 oktober 09.00-12.00 uur Kickstart. We gaan elkaar ontmoeten, kennismaken, uitleg over de toegang tot de online community en training over DISC®, wat heeft jouw rapportage jou te vertellen? De sessie vindt live plaats, via Zoom. Uitnodiging volgt 1 dag vooraf met unieke inlog.

2021: DO 28/10 & MA 29/11 & DO 16/12
2022: DO 13/1 & DO 3/2
5X Coachingscalls van 15.00-16.30 uur

 • Vijf keer gedurende het programma. Live coaching met Ingrid Nagel. Groepscoachingsessies. Live via Zoom. Je mag al je vragen stellen. We zijn samen met de groep 90 minuten online (live). Natuurlijk worden de sessies opgenomen zodat je ze later nog eens in de Online Academy kan terugkijken. Noteer je ze alvast in je agenda? Je krijgt een dag voor aanvang de unieke invite.

2 december 13.00-18.00 uur
Enerverend Event

 • Een dag vol ontspanning, bomvol inspiratie en ontmoeting. 

10 februari 2022 10.00-12.00 uur
Graduation

 •  Op 10 februari vieren we een feestje van 10.00-12.00 uur. Na 5 maanden brengen we je bereikte doelen in kaart én wordt je inzet en harde werken beloond met een certificaat. 

Data nader in te vullen a.d.h.v. jouw unieke ontwikkeladvies

3 live trainingen + 1 bonustraining + 24/7 toegang online academy

 • Je krijgt drie live trainingen die je volgt met maximaal acht deelnemers in de academy. Ook geven we je een bonustraining cadeau! Die data weten we pas nadat we jouw persoonlijke intake hebben doorgenomen en jouw DISC® analyse hebben bestudeerd. Aan de hand van die input stellen wij jouw unieke ontwikkeladvies op en weet je welke 3 trainingen + 1 bonustraining jij in dit programma mag gaan volgen.
 • Ook krijg je gedurende de looptijd van het programma (van 30 september tot 10 februari) onbeperkt 24/7 toegang tot de online academy. Hier vind je trainingen, video's, webinars en de community. Een ruimte waar jij altijd in een veilige omgeving al jouw vragen kan stellen! Dagelijks is een van onze senior trainers hier aanwezig om alle vragen te beantwoorden! Hier helpen we elkaar en werken we samen aan de beste versie van jezelf!

Ja, ik ga naar het 'Next Level'

Wat deelnemers over onze trainingen zeggen

Hier hebben mijn medewerkers echt wat aan! 

"De trainers trainen onze medewerkers niet alleen in vaardigheden en skills, maar dat er ook goed aandacht is voor (onbewuste) verwachtingen, perceptie, houding en gedrag. De trainers zijn echt experts. Al mijn medewerkers waren unaniem positief. Ingrid heeft aandacht voor de verschillende personen in de training waardoor iedereen echt wat gehad heeft aan de training. Deelnemers verlaten de training met nieuwe ervaringen en concrete verbeterpunten."

Debora Kerssies  - de Groot

manager KCC en marketing

EO

Enthousiast, elke keer weer! 

“Elke keer ga ik weer even enthousiast de deur uit! Ik vond het deze keer heel inspirerend, opnieuw heel leerzaam net als altijd.”
Henny Bos

Van Halteren Infra

Ik ervaar meer rust en ben pro-actiever.
“Ik kijk positief terug op het afgelopen jaar. Ik ben sterk gegroeid in zelfvertrouwen en feedback geven. Ook ervaar ik meer rust en ben ik pro-actiever. Ik wil nu aan de slag met mijn vergaderingen en heb al eens tegen het team gezegd dat ze maar eens op training moeten bij Into Academy. Ook heb ik het al over verantwoordelijkheid nemen, efficiënter e-mailen en rapporteren gehad. Er zullen natuurlijk altijd wel dingen blijven spelen. Zelf heb ik erg veel geleerd van de trainingen Prioriteiten stellen (professioneel uitstellen), Talent ontdekt (op de spiegel geplakt) en Zelfvertrouwen versterkt (Amy cuddy).”
Myriam Come 

Sherpa

into academy

Nog 1x. Dit krijg je allemaal:

into academy

Persoonlijke intake &
Uniek ontwikkeladvies 
(t.w.v . € 495)

 • Professioneel advies op maat aan de hand van uitgebreide intake met jou en je leidinggevende
 • DISC® persoonlijkheidsanalyse (rapportage)
 • Speciaal voor jou, op maat gemaakt ontwikkeladvies door onze eigen specialisten
into academy

5x Coachingscalls - Live via Zoom
Groepscoaching van 90 minuten
(t.w.v. €1.950)

 • Iedere maand een live Q&A
 • 5 groepscoachingsessies met Ingrid Nagel 
 • Hier stel je al jouw vragen, delen we ons proces en groeien we samen naar de 'Next Level'
into academy

DISC® + live Kickstart 

(t.w.v. € 495)

 •  We starten op 21 oktober gezamenlijk met alle deelnemers in een live-sessie: de kickstart
 • Dan heb jij al een wetenschappelijke DISC® analyse gehad wat het vertrekpunt is voor jouw reis naar het 'Next Level'
 • In deze sessie staat elkaar ontmoeten centraal, evenals inzicht in hoe de online academy werkt en hoe jij jouw DISC® persoonlijkheidsanalyse moet lezen en interpreteren
into academy

24/7 Online Academy
(t.w.v. € 495)

 • Voorbereiding op live trainingen; voordat je naar een live training komt staan er in de online academy al artikelen en video's voor je klaar om je kennis te activeren
 • Dagelijks vragen stellen; per training is er een eigen community waar je specifiek vragen kan stellen over hetgeen besproken is in de training. Ook is er een unieke community waar jij met alle deelnemers van dit programma samen bent
 • Je vindt er opgenomen webinars, tips en artikelen 
into academy

3 Live trainingen & 1 live Bonustraining en toegang tot het Event
(t.w.v. € 1.495)

 • Drie (live) trainingen en een bonustraining - uniek a.d.h.v. jouw ontwikkeladvies
 • 5 maanden nieuwe input, video's, oefeningen om te groeien tot de beste versie van jezelf
 • En noteer je ook alvast even 2 december? Want dan ben je van harte welkom op ons inspirerende en enerverende event
into academy

Graduation en 

Rapportage

(t.w.v. € 295)

 • Je ontvangt een persoonlijke rapportage, hierin is jouw groei zichtbaar en meetbaar gemaakt. Dit is niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor jouw leidinggevende die zo jouw groei ziet!
 • Een fijn feestje om jouw ontwikkeling, jouw groei te vieren. Jij heb het 'Next Level' bereikt en natuurlijk krijg je een certificaat als beloning
€ 5.225 € 2.999,-

Welke mensen doen mee met het Next Level programma?

into academy

Lisanne - 28 - consultant

Neem Lisanne, 28 jaar en twee universitaire Masters op zak. Als consultant moet zij in gesprek met klanten. Op het gebied van gespreksvoering heeft zij bar weinig ervaring. Het is onbekend terrein voor haar. Haar leidinggevende gunt haar wat meer zelfvertrouwen om die telefoon op te pakken, de afspraken te maken en verbindende gesprekken te voeren!  


Uit haar ontwikkeladvies komt o.a. de training Motiverend gesprek en Krachtig mailcontact. Want uit de uitgebreide intakes bleek o.a. dat haar mails zo vol jargon waren en niet erg to the point. Haar ‘Next Level’ is dat ze straks vol zelfvertrouwen een goed gesprek voert met klanten en dit goed kan opvolgen. 

into academy

Sander - 47 - strategisch inkoper

Of neem Sander, 47 jaar en strategisch inkoper bij een ziekenhuis. Roerige tijden nu, zo veel is onzeker en onduidelijk. Sander wil graag wat doortastender zijn in de onderhandelingen maar wil ook graag zijn leveranciers te vriend houden.


Na de uitgebreide intake, ingevuld door hemzelf en zijn leidinggevende en de DISC® persoonlijkheidsanalyse verschijnt in zijn unieke ontwikkeladvies o.a. de training Sterke klantrelaties en we adviseren hem om Overtuigend Presenteren te volgen.

Mark - 38 - disctrictmanager

Mark, 38 jaar, is doorgegroeid naar de rol van districtmanager, hij komt uit de installatietechniek. Vaktechnisch hoeven we Mark niets te leren maar nu hij in een keer ideeën moet pitchen en budgetten moet aanvragen vindt hij dat wel wat lastig. Schrijven is eerlijk gezegd ook wel een dingetje voor hem.


Dankzij de mooie input uit de uitgebreide intakes komt ons team tot een prachtig ontwikkeladvies. Hij gaat in het Next Level programma o.a. de trainingen Foutloos schrijven, Helder schrijven en Presentatie ontwerpen volgen, ook kiest hij voor een training Krachtig mailcontact!

Debora - 53 - verpleegkundige

Debora, 53, is verpleegkundige, dit vraagt veel van haar. Zij brengt eigenlijk te veel tijd door met de patiënt, maar ja, ze is er uiteindelijk voor de patiënt, toch?


We gunnen haar voldoende tijd met al haar patiënten, is dat mogelijk? Na de intakes te hebben doorgenomen ziet zij in haar advies trainingen terug als Effectief vergaderen en Prioriteiten stellen. Zo houdt ze alle tijd over voor die ene leuke patiënt.

                   

FAQ Next Level Program

Wat is de tijdsinvestering voor mij?

We zijn 26 weken met elkaar onderweg. Reken gemiddeld op zo'n 1 tot 2 uur studie per week. De ene week heb je training, de andere week volg je de live q&a en de week daarna ben je actief in de online academy. Als je alle onderdelen van het programma volgt en actief meedoet dan vraagt het programma een tijdsinvestering van 40 uur.

Hoe vinden de live trainingen plaats?

Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Wat gebeurt er als ik een live q&a mis?

Dat is natuurlijk jammer maar niet onoverkomelijk. Wij nemen alle q&a's op en plaatsen die in de online academy, waartoe jij volledig toegang hebt.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke DISC®analyse?

Jij bent de enige die deze vertrouwelijke rapportage ontvangt. Jij bepaalt zelf met wie jij deze deelt. Into Academy zal nooit jouw persoonlijkheidsprofiel met een collega of leidinggevende delen.

Hoe wordt mijn leidinggevende geïnformeerd?

Dit programma is gericht op jouw groei. Jouw leidinggevende helpt ons door vooraf de uitgebreide intake in te vullen. Mede dankzij deze input komt jouw unieke ontwikkeladvies tot stand. Na drie maanden hebben wij een belafspraak met jouw leidinggevende en bespreken we de voortgang. Na afloop van het programma kan jij jouw leidinggevende de rapportage overhandigen waarin jouw groei staat weergegeven.

                 

Wij gebruiken cookies