Training 

Omgaan met stress

Weet hoe je kunt omgaan met de stress die je ervaart.


Stress? Neem zelf de regie

Ervaar je regelmatig stress in je werk en daarbuiten? Heb je in je beleving teveel stress? Een eerste stap voor jou is wellicht de laagdrempelige training Omgaan met stress.

Dit weet je na de training
Omgaan met stress

 • Je weet wat stress is
  En wat het met je doet, zowel positief als negatief.
 • Je onderzoekt je eigen gedrag
  De oorzaken van stress en ontdekt je druktemagneten via de 5P’s.
 • Een 9 stappen checklist
  Krijg je in handen voor aandachtsherstel.
 • Je kent eenvoudige oefeningen
  Die je op ad hoc stressmomenten kunt inzetten.
Bekijk trainingsdata

Je krijgt regie over stress

Je krijgt een 9 stappen checklist voor aandachtsherstel

Je krijgt eenvoudige oefeningen over stress

Reviews

Leerzaam en praktisch

"Super leerzaam en enorm praktisch. Daar heb  ik echt veel behoefte aan.  Je bent vaak snel moe, ook fysiek. Nu heb ik geleerd dat ik herstelmomenten in kan zetten als ik 'vol' loop. Daar heb ik echt veel aan gehad! "
Jasper Magis

Je moet je brein leegmaken

"Erg leuk, erg leerzaam. Heel leuk dat het een klein groepje. Presenatie vond ik goed, echt leuk en duidelijk met leuke filmpjes. Vooral dat ik mijn tijd beter moet plannen dus minder positief inschatten je rekent in je eigen nadeel met plannen. En iedere ochtend ga ik echt eerst de kikker doorslikken ‘eat the frog!’. Ik zeg tegen mijn directe collega dat hij ook echt moet gaan, je steekt er echt iets van op. En wat ik heel leuk vond is dat je ene breindepot moet maken, je moet je brein leegmaken. Daar ga ik heel veel aan hebben. Bedankt"

Andrea Baas
De kikker

"De eerste groene kikker heb ik vanochtend opgegeten. En de push notificaties van Outlook heb ik uitgezet. Ik merk direct meer focus, dus nu al blij met de training."

Yvanka de Ruiter
Bewustwording
 "Ik heb iedere dag steun aan de trainingen die ik gevolgd heb. Dat is echt prachtig."
Teunis Meerkerk

Welke datum past jou het beste?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in 

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.

23 september 2021     Live @ Into Academy

1 november 2021      Live @ Into Academy

25 januari 2022          Live @ Into Academy


Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Prioriteiten stellen

Training

Motiverend gesprek

FAQ Omgaan met stress

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Ik wil minder stress ervaren, gaat deze training mij helpen?

Deze prachtig omgebouwde training zal je erbij helpen. Door inzicht te krijgen in jezelf kun je minder stress ervaren. Wegnemen kunnen wij het niet, maar we helpen je zeker om te kijken naar een aantal zaken waardoor je minder stress kunt ervaren. Zo leren we je hoe om te gaan met piekergedachten en focussen we om wat je stress oplevert en hoe we dat kunnen voorkomen.

Krijg ik concrete handvatten om stress te verminderen?

Zeker! Onder andere oefeningen die je direct kunt inzetten op stressmomenten. Heel erg fijn!

Weet ik na deze training waar mijn stress vandaan komt?

Je weet na deze training wat stress met je doet. Zowel positief als negatief. Daarnaast onderzoek je je eigen gedrag en de oorzaken van stress. Dus ja, je weet waar jouw stress vandaan komt en hoe je dit vermindert!

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Omgaan met stress?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down