arrow_drop_up arrow_drop_down

Team Into Academy

Ons team is into you!

I am Lianne
I am Lianne
I am Lettie
I am Lettie
I am Kim
I am Kim
I am Judith
I am Judith
I am Janneke
I am Janneke
I am Ingrid
I am Ingrid
I am Janine
I am Janine
I am Maria
I am Maria

Word de beste versie van jezelf

Hoeveel talent blijft er verborgen? In de ruim 10 jaar dat wij trainingen geven en mensen coachen hebben we het zó vaak gezien. Zonde, want ieder bloeiend talent is een verrijking voor de wereld. Wij maken de wereld graag een stuk mooier door ieder mens echt te zien. Door hem of haar tot volle bloei te laten komen! 

Dat is dan ook precies wat wij doen. Into Academy maakt je bewust van jouw groeipotentieel. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. In onze trainingen geven we altijd de volle aandacht aan al onze deelnemers. Dat kunnen we doen omdat we altijd trainen in een kleine groep van maximaal acht deelnemers. Door samen met alle deelnemers doorlopend te reflecteren en te leren zorgen we voor bewustwording en groei.

Voor optimale persoonlijke groei  ontwikkelden wij ons unieke Next Level Program  waarbij alle elementen samenkomen die gegarandeerd groei geven. Door gebruik te maken van de specialistische kennis van onze psycholoog, ervaren communicatietrainers, erkende loopbaancoaches en trainingsacteurs krijg je  een uniek ontwikkeladvies. Op maat gemaakt voor jou. Je gaat een jaar werken aan concrete ontwikkeldoelen, daarin zien we jou als mens en hebben we zicht op de omgeving waarin je werkt. Door een unieke mix van mensen, specialismen en talenten in ons team ontstaan er de mooiste programma's waarmee jij daadwerkelijk groeit en de beste versie van jezelf wordt!

Jij, als persoon, staat centraal. 
Niet wij, met ons aanbod. Jouw vraag, behoefte en wensen zijn de leidraad voor de basis van het traject op maat.
Weet jij waarin jij jezelf wilt ontwikkelen? Met het Into Membership krijgen alle deelnemers veel aandacht en je ontvangt een uniek gepersonaliseerd ontwikkeladvies. En als jij je doelen bereikt? Wij jou zien groeien? Daar groeien wij letterlijk van.

Bewust groeien. Een sterker mens worden. Het start met bewustwording. Wij doen alles voor stralende mensen die hun groeipotentieel optimaal benutten. Daar word je een sterker mens van.

Wij leveren niet alleen trainingen, wij zorgen voor gelukkige, succesvolle en gemotiveerde werknemers. 
In jou zit potentie! Zien we je snel?
Wij gebruiken cookies