arrow_drop_up arrow_drop_down

Judith Koelewijn

I am Into Academy

Hi, ik ben Judith,

Bij Into Academy houd ik mij bezig met alles rondom social media en vormgeving. Ik studeer Communication and Multimediadesign aan de Hogeschool van Amsterdam en kan hieruit veel toepassen. Ik houd mij bezig met eigenlijk van alles; van uitvoering van de contentkalender op sociale media tot het grafisch vormgeven van flyers tot goodies.

Voor mij is de Into Academy een mooie en fijne plek waar ik mijn studie kan omzetten in praktijk. Ik kan lekker veel ervaring opdoen en leer hier zoveel. Onwijs fijn!


Verder maak je mij echt gelukkig met de Nederlandse kust. Lekker uitwaaien met de wind door je haren, pootje baden en daarna bijkomen met een kopje thee in een strandtent vind ik heel fijn. Daarnaast teken ik graag en heb ik vaak een schetsboekje bij me. Als ik op leuke plekken kom, strijk ik neer en schets ik het moois dat ik om me heen zie. Van vuurtoren tot hotel tot een leuke fiets, net waar mijn oog op valt. Het zal me niets verbazen als je binnenkort wat leuke animaties in Into Academy ziet ;-)

KOM JE KENNISMAKEN? 

judith@intoacademy.nl

“Don’t let yesterday take up too much of today.” – Will Rogers