arrow_drop_up arrow_drop_down

Training 

Overtuigend presenteren

Geef een krachtige presentatie, toespraak of speech.


Presenteren als jezelf in verbinding met je publiek. Word een sterkere spreker.

Als je leert presenteren als jezelf in verbinding met jouw publiek, komt je boodschap binnen. Dat leren we je in de training Overtuigend presenteren. Hoe? Doordat je de handreikingen direct gaat toepassen. Niet na de training maar in de training begin jij direct met reflecteren op jouw unieke manier van presenteren.Dit weet je na de training

Overtuigend presenteren

 • Wat jouw unieke manier van presenteren is
  Waar ben je sterk in en wat kan beter? Dit oefen je ook!

 • Jouw verhaal krachtig presenteren
  Zodat het boeit tot de laatste minuut.

 • Je weet wat je kan beinvloeden en bepalen
  Zodat je boodschap binnen komt.

 • Kan bewust vaardigheden inzetten
  Denk aan intonatie, gebaren, stiltes en connecten.Bekijk trainingsdata

Bewust van jouw
unieke manier
van presenteren

Voortaan boeiend
tot de laatste
minuut

Boodschap komt
binnen

Reviews

Praktisch en positief

In groepsverband reflecteer jij op je eigen presentatiekunsten. Met praktische tips ga je direct aan de slag. Je voelt direct dat het een positief effect heeft op je presentatie.

Anoniem
Doen - zien - groeien
Het was echt een gave training. We zagen elkaar groeien in het presenteren. Het praktische aspect is mega waardevol in deze training. Bedankt daarvoor. 
Anoniem
Zelf eens op de praatstoel
"De sfeer van de training vond ik heel fijn. Kort geleden heb ik kennis gemaakt met een andere presentatiecoach, waarbij ik geen prettig gevoel heb. Ik zag dus een beetje op tegen deze training…Prettig is het dat Ingrid als coach nergens onnatuurlijk ‘aanvoelt’. En dat maakt het gemakkelijk open te zijn en te delen.Wat ik prettig vond aan de samenwerking?  Wat niet? …nee, dat is flauw. Er was veel tijd om aan elkaar te wennen, daardoor kwam ik wel op de praatstoel te zitten. Voor een dominee, die vooral moet luisteren, is dat best eens prettig! "
Janneke Nijboer
Dit maakt echt indruk

"De snelheid van werken en de praktische tips, dat maakte echt indruk. Wat ik enorm waardeer is de persoonlijke aandacht voor mij en mijn manier van presenteren. Ik vond het erg geslaagd!"

Anoniem

Welke datum past jou het beste?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.
7 juni                          live Into Academy (vol)
17 juni                        live via Zoom
13 september           live Into Academy (vol)
29 november            live Into Academy 

Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Krachtig mailcontact

Training

Helder schrijven

FAQ Overtuigend presenteren

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Gelukkig wel. Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wij gebruiken cookies