arrow_drop_up arrow_drop_down

Training 

Overtuigend presenteren

Geef een krachtige presentatie, toespraak of speech.


Presenteren als jezelf in verbinding met je publiek. Word een sterkere spreker.

Als je leert presenteren als jezelf in verbinding met jouw publiek, komt je boodschap binnen. Dat leren we je in de training Overtuigend presenteren. Hoe? Doordat je de handreikingen direct gaat toepassen. Niet na de training maar in de training begin jij direct met reflecteren op jouw unieke manier van presenteren.Dit weet je na de training

Overtuigend presenteren

 • Wat jouw unieke manier van presenteren is
  Waar ben je sterk in en wat kan beter? Dit oefen je ook!

 • Jouw verhaal krachtig presenteren
  Zodat het boeit tot de laatste minuut.

 • Je weet wat je kan beinvloeden en bepalen
  Zodat je boodschap binnen komt.

 • Kan bewust vaardigheden inzetten
  Denk aan intonatie, gebaren, stiltes en connecten.

Inschrijven 

Bewust van jouw
unieke manier
van presenteren

Voortaan boeiend
tot de laatste
minuut

Boodschap komt
binnen

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Veel eye-openers. 

Ik heb geleerd een punt te zetten. Vooral het advies om een rustige opstart te maken was een eye-opener. We hebben ook filmpjes gemaakt van onze eigen presentatie. Wat een goed idee!

Peggy

Reflecterend

De training  vond ik intensief en creatief. Trainer Ingrid is een open, spontane, enthousiaste, eerlijke, reflectieve trainer met veel ervaring. Bij de training leer je van en met elkaar in een fijne en vertrouwde omgeving. Op een professionele manier wordt gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling met een persoonlijke touch. Eye-opener: De stijlfiguren en de 3 gouden regels. Ik ga dit toepassen op de presentaties die ik mag geven aan mijn collega's en andere belangstellenden. Ik ga dit ook zeker toepassen in mijn lessen. Ik geef deze training een 9.0. 

Hellenique Hartog

Zelf eens op de praatstoel ipv luisteren

De sfeer van de training vond ik heel fijn. Kort geleden heb ik kennis gemaakt met een andere presentatiecoach, waarbij ik geen prettig gevoel heb. Ik zag dus een beetje op tegen deze training…Prettig is het dat Ingrid als coach nergens onnatuurlijk ‘aanvoelt’. En dat maakt het gemakkelijk open te zijn en te delen.Wat ik prettig vond aan de samenwerking?  Wat niet? …nee, dat is flauw. Er was veel tijd om aan elkaar te wennen, daardoor kwam ik wel op de praatstoel te zitten. Voor een dominee, die vooral moet luisteren, is dat best eens prettig! 

Janneke Nijboer

Reflecterend

 De meeste indruk op mij maakt dat Ingrid echt respect had voor de ‘klant’. Het voelde veilig en goed! Gelijkwaardigheid was fijn. Het werken met stiltes, mijn tempo en stemgeluid zijn punten waar we aan hebben gewerkt en die concreet tot een verandering leiden in mijn manier van presenteren. 

Arjen ten Brink

Inschrijven

Deze training kun je volgen op: 15/2, 25/3, 7/6.

De training duurt 3 uur en volg je met maximaal 8 deelnemers.