arrow_drop_up arrow_drop_down

Training 

Overtuigend presenteren

Geef een krachtige presentatie, toespraak of speech.


Presenteren als jezelf in verbinding met je publiek. Word een sterkere spreker.

Als je leert presenteren als jezelf in verbinding met jouw publiek, komt je boodschap binnen. Dat leren we je in de training Overtuigend presenteren. Hoe? Doordat je de handreikingen direct gaat toepassen. Niet na de training maar in de training begin jij direct met reflecteren op jouw unieke manier van presenteren.Dit weet je na de training

Overtuigend presenteren

 • Wat jouw unieke manier van presenteren is
  Waar ben je sterk in en wat kan beter? Dit oefen je ook!

 • Jouw verhaal krachtig presenteren
  Zodat het boeit tot de laatste minuut.

 • Je weet wat je kan beinvloeden en bepalen
  Zodat je boodschap binnen komt.

 • Kan bewust vaardigheden inzetten
  Denk aan intonatie, gebaren, stiltes en connecten.Bekijk trainingsdata

Bewust van jouw
unieke manier
van presenteren

Voortaan boeiend
tot de laatste
minuut

Boodschap komt
binnen

Reviews

Veel eye-openers

"Ik ben blij dat beide aspecten ( het schrijven en het presenteren) uitgebreid aan de orde zijn geweest. Een-op-een vond ik prettig werken. Wat me erg heeft geholpen, zeker met het oog op een overdenking in vijf minuten voor televisie met een onbekend breed publiek, is het werken met een kernzin die duidelijk maakt waar je verhaal over gaat. Niet alleen het zelf daarmee experimenteren (ik moet het nog onder de knie krijgen), maar ook het zien in voorbeeldfilmpjes vond ik inzichtgevend.

(geruststellend vond ik dan weer de les dat inhoud óók belangrijk is.) De samenwerking was in een ontspannen sfeer, heel relaxed, terwijl we toch een ochtend veel hebben kunnen doen. Dat het een een-op-eencoaching was, droeg daar aan bij. Ik denk en hoop dat ik vanaf nu zal letten op rust in mijn manier van presenteren, door duidelijk punten in te voegen waar ik tot nu toe hooguit een kleine komma had én door eerst goed mijn houding te bepalen voor ik de eerste zin uitspreek."

Henk Boter
Fijne omgeving
"De training  vond ik intensief en creatief. Trainer Ingrid is een open, spontane, enthousiaste, eerlijke, reflectieve trainer met veel ervaring. Bij de training leer je van en met elkaar in een fijne en vertrouwde omgeving. Op een professionele manier wordt gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling met een persoonlijke touch. Eye-opener: De stijlfiguren en de 3 gouden regels. Ik ga dit toepassen op de presentaties die ik mag geven aan mijn collega's en andere belangstellenden. Ik ga dit ook zeker toepassen in mijn lessen. Ik geef deze training een 9.0. "
Hellenique Hartog
Zelf eens op de praatstoel
"De sfeer van de training vond ik heel fijn. Kort geleden heb ik kennis gemaakt met een andere presentatiecoach, waarbij ik geen prettig gevoel heb. Ik zag dus een beetje op tegen deze training…Prettig is het dat Ingrid als coach nergens onnatuurlijk ‘aanvoelt’. En dat maakt het gemakkelijk open te zijn en te delen.Wat ik prettig vond aan de samenwerking?  Wat niet? …nee, dat is flauw. Er was veel tijd om aan elkaar te wennen, daardoor kwam ik wel op de praatstoel te zitten. Voor een dominee, die vooral moet luisteren, is dat best eens prettig! "
Janneke Nijboer
Dit maakt echt indruk

"De snelheid van werken en de praktische tips, dat maakte echt indruk. Wat ik enorm waardeer is de persoonlijke aandacht voor mij en mijn manier van presenteren. Ik vond het erg geslaagd!"

Anoniem

Inschrijven

Deze training kun je volgen op: 12/4 en 7/6.

De training duurt 3 uur en volg je met maximaal 8 deelnemers.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Krachtig mailcontact

Training

Helder schrijven

FAQ Overtuigend presenteren

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Gelukkig wel. Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wij gebruiken cookies