Training 

Presentatie ontwerpen

Bouw je verhaal zó op dat je boodschap binnenkomt.


Verzorg een dynamische presentatie 

met impact

Heb jij binnenkort ‘een praatje’ en wil je graag een geweldige presentatie neerzetten in plaats van even snel ‘een praatje’ uit je mouw schudden? Na deze training ontwerp je een presentatie ‘om nooit meer te vergeten’. En weet je ook direct hoe je dat voor al die andere presentaties klaarspeelt. Je leert een methode waardoor je altijd een prachtige rode draad hebt, zonder dat het een saaie bedoening wordt. 

Dit weet je na de training Presentatie ontwerpen

  • Hoe je een logische opbouw krijgt in je verhaal
    Een rode draad met een sterke kern.
  • Je bent in staat om je publiek in actie te zetten
    Zodat ze iets doen, laten of nooit meer vergeten.
  • De vaardigheid om je verhaal aan te passen
    Aan je doelgroep en de sfeer van het moment.
Bekijk trainingsdata

Handige ezelsbruggetjes
voor een goede opbouw

Oefenen in de training

Meer smaak met stijlfiguren

Reviews

Ik heb de methode aangereikt gekregen

"Ingrid had zich heel goed voorbereid op onze afspraak en ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak. Ik zocht naar een methode waarin ik nog beter uit mijn hoofd kan leren spreken maar had hem tot nu toe niet gevonden. Nu wel. Ingrid heeft die mij aangereikt. Ik kan deze training echt iedereen aanraden." 
Almatine Leene

Heel veel geleerd

"Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de perfecte avond die we gisteren hebben beleefd. De training was intensief, maar boeiend van begin tot het eind. Ondanks het feit dat ik al heel wat presentaties heb gehouden, heb ik er veel van opgestoken."
Ruud Mantingh

Dit gaat mij veel tijd opleveren

"Wat is dit een top training! Dit gaat mij heel veel tijd opleveren. De training is krachtig en praktisch. Ik kan nu gewoon in 5 minuten een presentatie voorbereiden! Janine, je gedrevenheid en enthousiasme is aanstekelijk. Dank weer"

Marjolein de Graaf

Maak het persoonlijk

"Ik wil graag mijn spreekvaardigheid ontwikkelen. Dat maakte dat ik nieuwsgierig en leergierig de training in ging. Verrassend dat je met toon en intonaties in je stem het verschil kan maken. Dat heb ik echt ervaren in de training. Ook om het persoonlijk te maken, was een goede tip. Wat een leerzame ochtend met veel informatie waar ik mee aan de slag wil gaan. Ingrid bedankt voor je inspirerende lessen"
Jellien Westerink

Welke datum past jou het beste?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.

 2 september 2021   live @ Into Academy

2 december 2021    live @ Into Academy

14 december 2021   live @ Into Academy

7 maart 2022       live @ Into Academy 

17 maart 2022       live @ Into Academy

Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Overtuigend presenteren

Training

Perfect gekleed

FAQ Presentatie ontwerpen

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Ik moet een presentatie maken voor mijn werk. Krijg ik hulp tijdens de training?

We helpen je nadenken over je presentatie. Stel je vragen gerust tijdens de training. We leren je om de kernboodschap krachtig neer te zetten. Een boodschap die niemand meer vergeet en waardoor je publiek geraakt is. Bol wol of rode draad? Kies jij maar.

Ik heb spreekangst. Heb ik iets aan deze training?

We raden in dit geval ook de training Overtuigend Presenteren in. Hierin ga je ervaren en oefenen hoe je je zelfverzekerder kunt voelen door je boodschap goed neer te zetten.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Presentatie ontwerpen?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down