arrow_drop_up arrow_drop_down

Training 

Presentatie ontwerpen

Bouw je verhaal zó op dat je boodschap binnenkomt.
Verzorg een dynamische presentatie 

met impact

Heb jij binnenkort ‘een praatje’ en wil je graag een geweldige presentatie neerzetten in plaats van even snel ‘een praatje’ uit je mouw schudden? Na deze training ontwerp je een presentatie ‘om nooit meer te vergeten’. En weet je ook direct hoe je dat voor al die andere presentaties klaarspeelt. Je leert een methode waardoor je altijd een prachtige rode draad hebt, zonder dat het een saaie bedoening wordt.

Dit weet je na de training Presentatie ontwerpen

  • Hoe je een logische opbouw krijgt in je verhaal
    Een rode draad met een sterke kern.
  • Je bent in staat om je publiek in actie te zetten

Zodat ze iets doen, laten of nooit meer vergeten.

  • De vaardigheid om je verhaal aan te passen
    Aan je doelgroep en de sfeer van het moment.
Inschrijven 

Handige ezelsbruggetjes
voor een goede opbouw

Oefenen in de training

Meer smaak met stijlfiguren

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heel veel geleerd

'“Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de perfecte avond die we gisteren hebben beleefd. De training was intensief, maar boeiend van begin tot het eind. Ondanks het feit dat ik al heel wat presentaties heb gehouden, heb ik er veel van opgestoken.”

Ruud Mantingh
Bedankt! 

Ingrid had zich heel goed voorbeierd op onze afspraak en ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak. Ik zocht naar een methode waarin ik nog beter uit mijn hoofd kan leren spreken maar had hem tot nu toe niet gevonden. Nu wel. Ingrid heeft die mij aangereikt. Ik kan deze training echt iedereen aanraden. 

Almatine Leene

Stevig op je positie gaan staan

We hebben deze training als team gevolgd. We wilden echt een verbeterslag maken in onze manier van presenteren. Dit doen wij vooral op vlogs. Ik heb geleerd om  stevig op een positie te gaan staan en een punt en een komma te gebruiken. Dank jullie wel voor de lessen en de inzichten. 

Anoniem

Bedankt! 

Ik wil graag mijn spreekvaardigheid ontwikkelen. Dat maakte dat ik nieuwsgierig en leergierig de training in ging. Verrassend dat je met toon en intonaties in je stem het verschil kan maken. Dat heb ik echt ervaren in de training. Ook om het persoonlijk te maken, was een goede tip. Wat een leerzame ochtend met veel informatie waar ik mee aan de slag wil gaan. Ingrid bedankt voor je inspirerende lessen

Jellien Westerink

Inschrijven

Deze training kun je volgen op: 25/1, 11/3 of 17/5.

De training duurt 3 uur en volg je met maximaal 8 deelnemers.