arrow_drop_up arrow_drop_down

Training Sterker Samenwerken


Krijg inzicht in jouw voorkeursgedrag en drijfveren.

 

DISC®-persoonlijkheidsanalyse voor meer zelfinzicht

Wil jij een wetenschappelijk onderbouwde DISC®-persoonlijkheidsanalyse voor meer inzicht in jezelf maar ook in relatie tot de ander? In deze training krijg je handreikingen hoe je beter kunt omgaan met je eigen voorkeursgedrag en dat van de ander.

Jij weet na de training
Sterker Samenwerken

  • Je ontdekt welk gedrag jouw voorkeur heeft
    Zo krijg je meer inzicht in jezelf.
  • Je leert het gedrag van anderen beter begrijpen
    En niet persoonlijk op te vatten.
  • ‘Know how’ van wat DISC® is
    En hoe je het inzet in je communicatie. Of het nou per mail, telefoon of een face-to-face gesprek is.


Neem contact op 


Inzicht in jezelf en de ander 

Wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsanalyse

Ontdek de kracht van DISC in communicatie

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Inzicht in een ander. 

leerzaam programma, met goede trainers en trainingsacteur. Je krijgt inzicht in het omgaan met elkaar en waarom iemand reageert zoals hij op dat moment doet. Feedback geven is goed om te doen, ipv de vrede te bewaren. Wel eerst er de rust voor nemen. Bedenken wat en hoe ik het duidelijk wil maken en dan toepassen.
Jan

Geweldig instrument

Ik heb geleerd dat er verschillende manier van gespreksvoering zijn.  Je leert in deze training veel over jezelf, maar ook over de ander. 

Anomiem

Veel geleerd

Vooraf was ik erg benieuwd wat ik zou leren. Ik heb geleerd dat wanneer je verschillende types op verschillende manieren benadert er een hele andere afloop van het gesprek kan zijn. Ook leer je verschillende manieren van gesprekken voeren. Je leert ook veel over jezelf. Heel fijn! 

Anoniem

Volgende keer gaat dat lastige gesprek anders! 

Ik heb veel over mijzerf geleerd, maar ook over collega's. Je gaat bepaald gedrag leren (her)kennen. Ook leer je hoe je lastige gesprekken een andere wendig kunt geven. In het rollenspel oefenden we hoe je de druk weg kunt halen dmv de juiste reactie. Een goede voorbereiding op een gesprek met iemand is heel belangrijk. Wanneer ik weet dat er een (lastig) gesprek zal komen ga ik mij van te voren zeker verdiepen in die persoon.

Anoniem

Inschrijven

Deze training is alleen als team te boeken. Wil jij deze training?
Neem contact met ons op om deze training exclusief voor jouw team te boeken. 

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Download this E-book now, don't worry, it's completely free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
No opt-in form has been selected