Training 

Talent ontdekt

(Her)ontdek wat jouw talenten en overtuigingen zijn.

Ben jij stiekem ook wel zo iemand?
Iemand met verborgen talenten.

Onzichtbare dromen en potentie.
Dromen zonder doel.
Potentie onder een laagje stof.
Ver weggestopt onder een veilige deken van belemmerende overtuigingen. 

Is het nu tijd om jouw talenten te ontdekken?

Na deze training:

 • Heb je een top vijf van jouw talenten in handen
  En spreekt dit uit.
 • Doe je de ontdekking van waar je nu staat
  En of dat past bij wat je nu doet.
 • Heb je de basis voor jouw ‘mission statement’
  Waarin jij formuleert wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je doel is.


Bekijk trainingsdata

Jouw unieke talentenmix kraakhelder

Weet jij wie je diep van binnen bent en wat je beweegt

Weet jij welke richting past bij jouw dromen, wensen en talenten

Wil jij:

 • Kraakhelder hebben wat jouw unieke talenten zijn
 • Weten wat jouw talenten zijn
 • Inzicht krijgen waarom je nu doet wat je doet
 • Concrete handvatten krijgen waarmee je van dromen naar doen gaat
 • Je niet langer laten leiden door angst
 • Of je laten leiden door wat anderen van je verwachten of vinden
 • Zonder angsten je talenten gaat inzetten
 • Bewustwording van belemmerende overtuigingen
Inschrijven


Into Academy

Reviews

Wat een inzichten!

Ik vond het visualiseren heel fijn. Dat deed ik al wel vaker (onbewust) tussendoor. Maar het zo duidelijk op papier zetten, had ik nog nooit gedaan. Was vooral verbaast over het feit dat visualiseren alleen al zoveel gevoel en inzichten met zich meebracht.

Anoniem
Ik heb ze gevonden
Een hele inspirerende training en ook confronterend. Ben wel goed achter mijn talenten gekomen. En daar kan ik zeker verder mee. 
Marieke Kolman
Jullie missie om relaties sterker te maken in is in mijn leven zichtbaar geworden
Janneke wil ik persoonlijk mijn dankbaarheid delen, je enthousiasme, inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht, hebben mij gestimuleerd mijn authentieke ik verder te ontdekken, erin te gaan staan, en hebben mij bemoedigd dat ik er toe doe! Het aanmoedigen om deze mission statement te schrijven hebben daar ook zeker aan bijgedragen, heel waardevol voor mij! Jullie missie om relaties sterker te maken is in mijn leven echt zichtbaar geworden
Anoniem
Wat ben ik gegroeid

‘Zojuist de hele module doorgewerkt en wat geeft het gelijk inzichten! Heel enthousiast en blij met deze kans!’ 

Marije

Wanneer kom jij training volgen?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.

14 oktober 2021        live @ Into Academy 

4 november 2021      live @ Into Academy

3 februari 2022        live @ Into Academy 

Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Motiverend gesprek

Training

Foutloos schrijven

FAQ Talent ontdekt

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Moet je al een idee hebben over je talent?

Vaak weten we diep van binnen al wel iets over ons talent. Maar net zo vaak is het ook verrassend wat er nog meer verborgen zat in ons. Door de oefeningen die we doen kom je hierachter. We helpen je graag zoeken.

Is deze training gericht op je (huidige) baan?

Ook! Je hebt na deze training inzicht in waarom je doet wat je nu doet. Daarbij word je je bewust van je belemmerende gedachten. Na deze training kun je zelf een keus maken in wat goed bij je past. Natuurlijk gaan we dromen maar we zorgen wel dat die droom past in de realiteit want we kunnen allemaal wel een B&B in Italië willen beginnen maar of dat nu zo verstandig is? Misschien wel...

Leer ik in deze training echt waar mijn unieke talenten zitten?

Je gaat naar huis met jouw top-5 talenten. We denken graag met je mee. Je formuleert tijdens de training wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je doel is. Van daaruit kun je kijken naar alle vlakken in je leven. In 3 uur tijd lukt het jou om dit allemaal boven tafel te krijgen. Echt waar.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Talent ontdekt?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down