Tarieven

Ga je voor één training of ga je voor het Next Level Program? 
Kies jij maar. 

 1x Training
Maak je keuze uit 15 trainingen
€ 325 / 1 credit

Meer trainingen inkopen? Klik hier voor voordeel.

Next Level Program
Compleet programma rondom
Persoonlijk Leiderschap

€2.999/ 10 credits

Masterclass 
Alles is Communicatie
€ 1.950 / 6 credits

Wat is een SLIM-pakket?

Je kan ervoor kiezen om een losse training in te kopen. Of een masterclass of deelname aan het Next Level Program. We zien naar je uit! Graag willen we je ook wijzen om de SLIM-pakketten. De kans is groot dat dit voordeliger en aantrekkelijker voor je is. Het kiezen van een SLIM-pakket van Into Academy is een slimme keuze. Het geeft je de flexibiliteit om je eigen keuzes te maken wanneer het gaat om training, scholing en ontwikkeling van jouw collega’s. Een SLIM-pakket is een jaar geldig en niet persoons maar organisatie gebonden. Stel jouw organisatie kiest SLIM-100. Hiermee heeft jouw organisatie 100 credits tot haar beschikking. Die zijn een jaar geldig en inwisselbaar voor alle diensten van Into Academy. 
Vertel me meer

Hoe werkt het?

Credits? Wat zijn credits? Wil je inkoopvoordeel? Kies dan een SLIM-pakket. Je koopt hiermee 30, 100 of 200 credits in. 

Een credit wissel je in voor alle diensen die Into Academy aanbiedt.

Kies jouw SLIM-pakket

SLIM-Pakketten
1 jaar geldig - veel voordeel

SLIM30-pakket

SLIM30

€8.250
30 credits, 1 jaar geldig
 • Korting: 1500 euro 
 • € 275 per credit
 • 1 jaar geldig
Dit kan je met jouw credits


SLIM100-pakket

SLIM100

€25.000
100 credits, 1 jaar geldig
 • Korting: 7.500 euro 
 • € 250 per credit
 • 1 jaar geldig
SLIM200-pakket

SLIM200

€45.000

200 credits, 1 jaar geldig
 • Korting: 20.000 euro
 • € 225 per credit
 • 1 jaar geldig
Je kan je credits inzetten voor


Diensten

Tarief in credits

Training in de Into Academy
1 credit of

325
per persoon
 • Drie uur live training
 • Maximaal acht deelnemers
 • Inclusief E-learning  in de Online Academy voorafgaand aan de training om voorkennis te activeren.
 • Welke training past het beste bij jou?
Tarief in credits

Next Level Program

10 credits of

2.999
per persoon
 • Uniek en compleet programma
 • Start 1 oktober
 • 5 fases
 • 4 modulen
 • 5 intervisiemeetings

Wat kan ik met een credit? 

1 credit - Deelnemen aan een training in de Academy  

Je kiest een training naar keuze. Je schrijft je in en volgt de training met maximaal acht deelnemers. De training duurt drie uur.  Doordat we werken in kleine groepen hebben we alle aandacht voor jouw leervraag. Alle trainingen vinden plaats bij Into Academy in Bunschoten. 
into academy

6 credits - Maatwerk-training voor vier tot acht collega's.

Exclusief voor jouw team. Je kiest een van de trainingen en wij geven hem exclusief voor jou en je collega's.

10 credits - Deelname Next Level Program

1 oktober start de 2e groep. Een fantastisch programma met trainingen, e-learnings, intverisie en coachingscalls. Groei gegarandeerd! Zes maanden werk je aan persoonlijk leiderschap!

6 credits - Masterclass Alles is Communicatie

Ingrid Nagel verzorgt deze masterclass. Live. Voor uw collega's, uw klanten of uw relaties. De masterclass is energiek, verrassend en verbindend. Tijd: afhankelijk van uw programma. Tussen 1,5 en 2,5 uur.

FAQ

FAQ Into Academy

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Gelukkig wel. Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Zijn de trainingen fiscaal aftrekbaar?

Zeker, organisaties mogen de 21% btw aftrekken. Particulieren mogen de training / Next Level Program opgeven scholingskosten bij hun jaarlijkse aangifte inkomstensbelasting.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down