Tarieven

Ga je voor één training of ga je voor het Next Level Program? 
Kies jij maar. 

Ga je voor een training in de Academy? Kies je voor  het Next Level Program of ga je voor een teamtraining? Kies jij maar.

Trainingen

1x Training | € 395
Kies uit 15 trainingen

Into Academy

Programma's
Next Level Program | € 2.750
Persoonlijk Leiderschap

Consultancy
Teamtraining | € op aanvraag
  Sterker Samenwerken.

Kies slim, ga voor SLIM

Besparen op jouw opleidingsbudget? Dat kan, als je SLIM kiest. Wat dat is? Jouw organisatie kiest een SLIM-abonnement en krijgt hiermee een x-aantal credits. Die credits zijn inzetbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van trainingen, programma's tot consultancy. Hoe groter je SLIM-abonnement > hoe voordeliger het tarief > hoe meer mensen relaties sterker maken.

Hoe werkt een SLIM-abonnement?

Je kiest SLIM30, SLIM50 of SLIM100. Hiermee koop je als organisatie in een keer 30, 50 of 100 credits in. Een credit wissel je in voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Bijvoorbeeld voor een training bij Into Academy of een teamtraining Sterker Samenwerken of deelname aan het Next Level Program. Het kan allemaal. De credits zijn een jaar geldig. En doordat je groter inkoopt en je committeert krijg je aantrekkelijk voordeel op het tarief per credit. 

Welke SLIM-abonnementen zijn er?

SLIM-abonnementen

SLIM30-abonnement

SLIM30

€8.850
per organisatie, 30 credits
  • Besparing: € 3.000
  • € 295 per credit
  • 12 maanden geldig
Dit kan je met jouw credits


SLIM50-abonnement

SLIM50

€13.750
per organisatie, 50 credits
  • Besparing: € 6.000 
  • € 275 per credit
  • 12 maanden geldig
SLIM100-abonnement

SLIM100

€25.000

per organisatie, 200 credits
  • Besparing: € 14.500 
  • € 250 per credit
  • 12 maanden geldig
Je kan je credits inzetten voor


Wat kan ik met een credit? 

€ 395 of 1 credit
 Trainingen | Deelname aan 1 training in Into Academy 

Je kiest een training naar keuze. Je schrijft je in en volgt de training met maximaal acht deelnemers. Doordat we werken in kleine groepen hebben we alle aandacht voor jouw leervraag. Alle trainingen vinden plaats bij Into Academy in Bunschoten. 

Consultancy | Eén maatwerk training, exclusief voor jou en je collega's.

Exclusief voor jouw team. Maatwerk. Max. 8 deelnemers per training.  Waarin willen jullie je graag ontwikkelen? Wat speelt er op dit moment? Hoe kunnen wij je helpen?  Leg je vraag aan ons voor en we vertellen je graag de mogelijkheden. Je mag kosteloos gebruikmaken van onze trainingsruimte bij Into Academy inclusief facilitaire zeken. 

Programma's  | Next Level Program

11 oktober start de 2e groep. Een fantastisch programma met trainingen, e-learnings en intervisie. Groei gegarandeerd! 

Consultancy | Masterclass Alles is Communicatie

Een verbindende, verrassende en energieke masterclass van 90 minuten tot 120 minuten. Voor uw collega's, uw klanten of uw relaties. Meer informatie, klik hier.

Consultancy | Presentatiecoaching door Ingrid Nagel 

Of het nu de tv-uitzending op NPO2 is voor 1e kerstdag is, het praatje wat de ceo houdt tijdens de nieuwjaarsborrel of een speech die 15 miljoen euro opleverde en waarmee ze de voorpagina 's van alle grote kranten haalde. Ze komen allemaal uit de pen van presentatiecoach en speechschrijver Ingrid Nagel. Zij begeleidt al tien jaar ceo’s, directeuren, predikanten en managers die 'even een praatje' moeten houden. Zij coacht sprekers in de top van Nederland om van-zelf-sprekend te presenteren. Wars van trucs. Ga vooral als jezelf het podium op maar zorg er wel voor dat je altijd goed voorbereidt bent! ‘Want wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor vergeten te worden’ aldus haar credo. Interesse? Neem contact op. 

FAQ

FAQ Into Academy

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer training op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven, maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Zijn de trainingen fiscaal aftrekbaar?

Zeker, organisaties mogen de 21% btw aftrekken. Particulieren mogen de training / Next Level Program opgeven scholingskosten bij hun jaarlijkse aangifte inkomstensbelasting.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down