arrow_drop_up arrow_drop_down

Tarieven

Ga je voor één training of ga je voor het Next Level Program? 
Kies jij maar. 

 1x Training
€ 325 per persoon of 1 credit

Klik hier voor voordeel

1x Training Online Presenteren

 € 995 per groep - 90-120 min.

Next Level Program

€ 1.395 per persoon of 5 credits

1x Training Maatwerk
€1950 of 6 credits

Bekijk het SLIM-pakket


Inkoopvoordeel? 

Ja, dat is mogelijk.

Ook voor uw organisatie.

Bereken hier je voordeel

Wat is een SLIM-pakket?

Natuurlijk kan je een Next Level Program of losse training kopen. Toch vragen we je om een SLIM-pakket te overwegen. De kans is groot dat dit voordeliger en aantrekkelijker voor je is. Het kiezen van een SLIM-pakket van Into Academy is een slimme keuze. Het geeft je de flexibiliteit om je eigen keuzes te maken wanneer het gaat om training, scholing en ontwikkeling van jouw collega’s. Stel jouw organisatie kiest SLIM-100. Hiermee heeft jouw organisatie 100 credits tot haar beschikking. Die zijn een jaar geldig en inwisselbaar voor alle diensten van Into Academy. 
Naar het aanbod

Hoe werkt het?

Ook interesse om jouw mensen en daarmee jouw organisatie te laten groeien? Kies Slim en kies voor gelukkige, succesvolle en gemotiveerde werknemers.

Kies jouw SLIM-pakket

SLIM-Pakketten

SLIM30-pakket

SLIM30

325,-
275
tarief per credit, per persoon
 • € 8.250 excl. 21% btw
 • 30 credits 
 • 1 jaar geldig
Dit kan je met een credit


SLIM100-pakket

SLIM100

325
250
tarief per credit, per persoon
 • € 25.000 excl. 21% btw
 • 100 credits
 • 1 jaar geldig
Wissel je credit in voor


SlIM500-pakket

SLIM500

325

195

tarief per credit, per persoon
 • € 97.500 excl. 21% btw
 • 500 credits
 • 1 jaar geldig
Dit kan je met een credit


Diensten

Tarief in credits

Training in de Academy
€ 325,- excl. 21% btw óf

Credits
Per persoon
 • Live in de Academy 
 • Nu live via Zoom
 • Kies uit 15 trainingen
 • Max 8  deelnemers

Tarief in credits

Sterke Samenwerking - DISC®
€ 975,- excl. 21% btw óf

Credits
3
Per persoon
 • DISC® analyse
 • Inzicht in gedrag
 • Inzicht in motivatie
 • Tr. 1 Inzicht in jezelf
 • Tr.  2 Inzicht in elkaar
Tarief in credits

Next Level Program
€ 1.395,- excl. 21% btw óf

Credits
5
Per persoon - duur zes maanden
 • Uniek programma
 • Kickstart 25 mrt
 • 3 unieke trainingen
 • 5 coachingssessies
 • 1 event
 • 1 bonustraining

Wat kan ik met een credit? 

1 credit | Deelnemen aan een training in de Academy  

Je kiest uit 15 geweldige trainingen waarmee jij jouw communicatie versterkt! De training volg je altijd in de Academy, samen met maximaal acht deelnemers. Kies jouw training, klik inschrijven en je bent erbij!
into academy

3 credits | Teamtraining Sterke Samenwerking incl. DISC® 

Exclusief voor jouw team. Ieder teamlid maakt de DISC® persoonlijkheidsanalyse. En volgt samen twee trainingen. 1. Training 'Inzicht in jezelf, jezelf begrijpen en 2. Training Inzicht in elkaars gedrag en motivatie. Het resultaat? De samenwerking verbetert zichtbaar. Verbindende communicatie staat centraal. 

5 credits | Deelnemen aan het Next Level Program

25 maart 2021 start de 1e groep. Een geweldige investering in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zes maanden werken aan persoonlijke groei!

6 credits | Maatwerk-training voor vier tot acht deelnemers

Je collega's willen graag een van de 15 trainingen exclusief voor jou en je collega's of je opteert voor een combinatie van de aangeboden trainingen. Dan is een maatwerk-training ideaal. Je kiest in overleg met Into Academy een datum en zij maken de training exclusief voor jouw organisatie.

6 credits | Masterclass Alles is Communicatie

De masterclass Alles is communicatie verzorgt Ingrid Nagel graag live voor uw publiek. Of dit nu uw klanten zijn of uw medewerkers. Het is een geweldige masterclass: energiek en verbindend.

FAQ

FAQ Into Academy

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Gelukkig wel. Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Zijn de trainingen fiscaal aftrekbaar?

Zeker, organisaties mogen de 21% btw aftrekken. Particulieren mogen de training / Next Level Program opgeven scholingskosten bij hun jaarlijkse aangifte inkomstensbelasting.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

Wij gebruiken cookies