Training 

Foutloos Schrijven

Ga actief en krachtig schrijven
en voorkom de meest voorkomende spel- en taalfouten


In het kort

1 e-learning (vooraf)
live training in kleine groep


Wanneer kom jij training volgen?

donderdag 16 maart of vrijdag 26 mei


Ook Incompany mogelijk.

INSCHRIJVEN


Ga actief en krachtig schrijven
en voorkom de meest voorkomende spel- en taalfouten

Overtuig met een goede en krachtige tekst

Vind je ‘goed Nederlands’ schrijven lastig? Of wil je weer op scherp gezet worden? Met de Opfriscursus Nederlands voorkom je straks spel- en taalfouten en schrijf je actief en krachtig.

Dat komt de geloofwaardigheid en overtuigingskracht van jouw tekst ten goede.

Dit weet je na de Training Foutloos Schrijven

 • Nederlandse taal- en spellingsregels
  Jij past ze eenvoudig toe door handige tips. 
 • De meest voorkomende taalfouten
  Die maak je nooit meer.
 • Jouw teksten leiden niet af van de boodschap
  Doordat onlogische zinnen, taal- en spelfouten verleden tijd zijn.
 • Je weet alles over regels
  Onder andere dt-regels, bijvoeglijk of zelfstandig naamwoord, samenstellingen, vergelijkingen en overtreffende trap, incongruente zinnen en actief schrijven.
Bekijk trainingsdata

Q&A Hoe zorg ik ervoor dat mensen mijn tekst lezen?

Volg deze training gratis. Zet je STAP-budget in.

Wat vinden onze relaties?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'T Fokschaap

'' 'T Fokschaap was nog nooit zo sexy.''
Erik
Opgefrist
"Ik heb veel geleerd en ben weer helemaal 'opgefrist'. Ik ga dit delen met mijn team. Het is goed om dit te doen."
Janneke van der Heijden
I met puntjes
"Aanrader voor iedereen die letterlijk de punten op de 'i' te zetten in  de NL-taal"
Renske van Silfhout

Praktische informatie training Foutloos schrijven

DOE GRATIS MEE

a. je betaalt € 647,- all-in of
b. je betaalt € 0 en zet je STAP-budget in.

c. je wisselt een credit in van LEARN30, LEARN50 of LEARN100

LESTIJDEN

Je bent dan van 9.45 uur tot 15.00 uur welkom. Tussendoor verwennen we je met een lekker taartje en een overheerlijke lunch. 


Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep, zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.

INSCHRIJVEN


KIES JE LESDAG

De training Foutloos schrijven wordt gegeven op:

donderdag 16 maart of vrijdag 26 mei

KIES JOUW DATUM

"Ik leer eenvoudige dingen die ik in het dagelijks leven kan toepassen"

Schrijf je in

Grow your people, grow your company
(em)powered by Into

Anderen vinden deze training ook leuk

Into Academy

Training 

Talent ontdekt

Training 

Krachtig mailcontact

Lees onze

Blogs

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Moet ik een bepaald opleidingsniveau hebben?

Nee. In deze training gaan we in op spelling en regels. Klinkt saai maar dankzij de vele opdrachten en oefeningen krijg je er al snel lol in. Je frist je kennis van de Nederlandse taal (schrijfwijze) weer op. Een hele fijne training die we echt iedere Nederlander aanraden!

Is er een toetsing aan verbonden?

Nee, er volgt na afloop geen toets. Tijdens de training krijgen je wel allemaal oefeningen om het geleerde te toetsen maar een cijfer hangen we hier niet aan. Je bent hier om te leren! Wel zul je je een stuk zekerder voelen. Beloon jezelf gerust!

Is het ook geschikt als 'opfrisser'?

Absoluut! Na afloop van de training weet je weer hoe het zit met de -d en -t. Onder andere dt-regels, bijvoeglijk of zelfstandig naamwoord, samenstellingen, vergelijkingen en overtreffende trap, incongruente zinnen en actief schrijven komen voorbij. Ook weet je precies hoe het zit met de meest voorkomende taalfouten. Vanaf nu maak je ze niet meer. Echt niet.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Foutloos schrijven?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.