Voordat je verder leest; neem even een vijf minuten break! 

Doe je mee? Klik op PLAY

SCHRIJF JE DIRECT IN


TRAINING LIFESTYLE & ENERGY

Wil jij je dagelijks fitter voelen?

Met meer energie je activiteiten doen?

Wil jij gezonder leven?


 Een gezondere lifestyle ontwikkel je niet van de één op de andere dag.
Een kleine aanpassing in je voeding en wat meer bewegen? Dat kan wel! Zelfs van de één op de andere dag. Ervaar het zelf. En ontvang praktische en inspirerende tips van Into Academy's fitcoach Martijn Kos.  

Dit levert de training
Lifestyle & Energy je op. Na de training:


  • Ga je absoluut vaker bewegen
    en kan je dat even doen.
  • Weet je wat voeding met je doet (of niet).
  • Weet jij waarom je soms bruist van de energie 
    en soms helemaal niet . 
  • Heb je een persoonlijk energieplan
    om een hogere en meer constante energiebalans te krijgen.
Bekijk alle trainingsdata

Wat is volgens Nederlanders de belangrijkste voorwaarden om een 'goed leven' te leiden? Precies: gezondheid. Overigens scoort deze wereldwijd ook het hoogst.  Als je gezond bent, energie hebt kan je doen waar je blij van wordt. Ga je fluitend naar je werk, ben je meer gefocust en volg je die ene cursus waar je eerder geen energie voor had. Je leeft je leven voluit. 

 

Volg deze training gratis. Zet je STAP-budget in. 

Wist je dat jezelf de meest invloed hebt op hoe jij je voelt?

Voeding en bewegen hebben veel impact.

Hoe werkt dat voor jou?


Ontdek het in de training Lifestyle & Energy.

Q&A | Help, ik word elke ochtend moe wakker! Wat moet ik doen?

NA DE TRAINING LIFESTYLE & ENERGY
En ben je niet meer 'kapot' na een dag werken.

Heb je meer inzicht in wat voeding met je doet.

Je zet al direct stappen.

Zodat je weet hoe jij je de hele dag energiek voelt.

Wat vinden onze relaties van deze training?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Enthousiast
"Martijn weet je hoe dan ook te enthousiasmeren om 'iets' te gaan doen aan lifestyle en energy. Met leuke voorbeelden en oefeningen wordt zelfs 'saaie theorie' interessant. Veel dank!"
Frieda van de Geest
Bewustwording
"Dit is een mooie training om weer even bewust te worden hoe je er zelf voorstaat qua gezondheid en beweging. Het zit vol tips om te verbeteren. Daarnaast kreeg ik het inzicht dat ik  't zelf nog niet zo slecht doe. Je zet hiermee echt de puntjes op de "i"."
Monique
Praktisch
"Wat een praktische training met een leuke trainer! Ik vond het erg leuk en leerzaam om deel te nemen. Ik ga er direct mee aan de slag."
Henk-Jan Kamsteeg

NUTTIGE INFORMATIE

DOE GRATIS MEE

a. je betaalt € 647,- all-in of
b. je betaalt € 0 en zet je STAP-budget in.
c. je wisselt een credit in van LEARN30, LEARN50 of LEARN100

LESTIJDEN

Om 9.45 uur ben je welkom en rond 15.00 uur ga je energiek huiswaarts. Tussendoor verwennen we je met fruit en een overheerlijke lunch.


Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep, zo heeft de trainer alle aandacht voor jou. 

INSCHRIJVEN


KIES JE LESDAG

De training Lifestyle & Energy staat op dit moment niet ingepland. Wil jij weten wanneer je hem kunt volgen? Laat ons dit dan weten via kim@intoacademy.nl

Schrijf je in


Training

Omgaan met stress

Training

Zelfvertrouwen versterkt

Laat je inspireren

Blogs

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Ik ben altijd druk, is deze training dan wat voor mij?

Gun jezelf deze tijd. Je zult na deze training effectiever aan het werk kunnen.
Stel het niet uit, want van uitstel komt afstel. Investeer in deze prioriteit. Het kost je drie uur en levert je 30 uur, beloofd.

Helpt deze training mij om minder stress te ervaren?

Je zult je door na te denken over je prioriteiten zekerder voelen over je zaak. Mocht dit nog niet genoeg zijn, kijk dan ook naar onze training Omgaan met stress. Ook een aanrader. Veel mensen gingen je voor.

Krijg ik door deze training meer overzicht en rust in mijn werk?

Je zult na deze training zeker meer rust ervaren. Dat komt omdat het je beter gaat lukken om prioriteiten te stellen. Je leer onderscheid te maken tussen belangrijk en urgent. En je gaat bewust kiezen. Dat scheelt tijd.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Prioriteiten stellen?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.