Training 

Overtuigend Presenteren


Geef een krachtige presentatie, toespraak of speech.In het kort

1 e-learning (vooraf)
1 dag live training in kleine groep


Wanneer kom jij trainen?

dinsdag 14 februari, dinsdag 4 april, dinsdag 23 mei en dinsdag 20 juni


Ook Incompany mogelijk.
INSCHRIJVEN

Blijf in verbinding met je publiek.

Presenteren vanuit jezelf in verbinding met je publiek. Word een sterkere spreker.

Als je leert presenteren als jezelf in verbinding met jouw publiek, komt je boodschap binnen. Dat leren we je in de training Overtuigend presenteren. Hoe? Doordat je de handreikingen direct gaat toepassen. Niet na de training maar in de training begin jij direct met reflecteren op jouw unieke manier van presenteren.

Volg deze training gratis. Zet je STAP-budget in.

Dit weet je na de training

Overtuigend presenteren

 • Wat jouw unieke manier van presenteren is
  Waar ben je sterk in en wat kan beter? Dit oefen je ook!

 • Jouw verhaal krachtig presenteren
  Zodat het boeit tot de laatste minuut.

 • Je weet wat je kan beinvloeden en bepalen
  Zodat je boodschap binnen komt.

 • Kan bewust vaardigheden inzetten
  Denk aan intonatie, gebaren, stiltes en connecten.Bekijk trainingsdata

Q&A Waar laat ik mijn handen tijdens het presenteren?

Bewust van jouw
unieke manier
van presenteren

Vanaf nu boeiend
tot de laatste
minuut

Boodschap komt
binnen

Reviews

Wat vinden onze relaties?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fantastisch
"Fantastische training. Trainer was ook inspirerend en deskundig. Eye-openers: De persoonlijke insteek en meer gevoel. Ik heb mijn eigen complete pitch herschreven';-). Ik kijk uit naar het vervolg. De training krijgt van mij een 10."
Anoniem
Super training
"Super training. Ook als je geen presentaties hoeft te geven."
Erik Nagel
Spreken werd ontspannen
"Ingrid heeft mij één-op- één getraind en begeleid in de voorbereiding op een televisietoespraak. Spreken voor honderdduizenden kijkers werd een stuk meer ontspannen door de vakkennis, motivatie en passie die Ingrid mij van tevoren meegaf. Van harte aanbevolen!
Peggy
Eerlijk!
"Een eerlijke en transparante training vol met tips. De training heeft een ongedwongen sfeer en is voorzien van goede trainers."
Jolanda van der Puyl
Zelf eens op de praatstoel
"Een leerzame training die je al op de basisschool had moeten hebben. In positieve zin confronterend."
Marijn
Dit maakt echt indruk
"De snelheid van werken en de praktische tips, dat maakte echt indruk. Wat ik enorm waardeer is de persoonlijke aandacht voor mij en mijn manier van presenteren. Ik vond het erg geslaagd."
Erik Nagel

Zo goed!

"Zo goed! Alle tips om effectiever te zijn tijdens presentaties zitten in de training."
Ingrid

Praktische informatie
Training Overtuigend Presenteren

DOE MEE

a. je betaalt € 647,- all-in of
b. je betaalt € 0 en zet je STAP-budget in
c. je wisselt een credit in van LEARN30, LEARN50 of LEARN100

LESTIJDEN

Je bent dan om 9.45 uur tot 15.00 uur welkom. Tussendoor verwennen we je met een lekker taartje en een overheerlijke lunch.


Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep, zo heeft de trainer alle aandacht voor jou. 

INSCHRIJVEN


KIES JE LESDAG

De training Overtuigend Presenteren vindt plaats op

dinsdag 14 februari, dinsdag 4 april, dinsdag 23 mei en dinsdag 20 juni

KIES JOUW DATUM

Schrijf je in

Grow your people, grow your company
(em)powered by Into

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Krachtig mailcontact

Training

Helder schrijven

Training
Presentatie Ontwerpen

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Is de training/het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Moet ik iets meenemen naar deze training?

Ja, het is belangrijk dat je een opgeladen telefoon meeneemt met voldoende opslagruimte!

Ik vind het moeilijk om te presenteren. Kunnen jullie mij dit leren?

We laten je in deze training oefenen. Je gaat ervaren waar je zelf sterk in bent en wat je nog kunt verbeteren. Intonaties, gebaren, stiltes en connecten met je publiek. Dat kun je aan het eind van deze training!

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Overtuigend presenteren?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Kan ik mijn vragen stellen in de training?

Daar is zeker ruimte voor.

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

Wat is de training Overtuigend presenteren wel?

Wat verwacht je van een training presenteren? In een presentatietraining kan je aan de slag gaan met presentatietechnieken maar om eerlijk te zijn leer je bij ons geen technieken om te presenteren. Want wat voor de één goed werkt kan bij jou het averechtste effect hebben. In een cursus presentatietechnieken gaat het vaak om het aanleren van trucjes, zoals 'maak je gebaren extra groot' maar als jij van nature introvert bent haakt je publiek binnen no-time af want authentiek ben je dan niet meer, hoe goed de workshop presenteren ook was. Dus cursus presentatietechnieken of een cursus over presenteren zonder angst dat zijn allemaal mooie titels maar waar het echt om draait ben jij. Welk verhaal heb jij te vertellen? Waarom sta jij daar op het podium? Besteed je genoeg tijd aan het voorbereiden van het daadwerkelijk presenteren van jouw presentatie? In de training presentatie ontwerpen leren we je in te zoomen op het publiek. Hoe kom je nu tot de kern van je verhaal, wat is datgene wat jouw publiek echt moet onthouden van jouw speech, presentatie of lezing? In de training Overtuigend presenteren draait het om jou. Je gaat in de training een presentatie ontwerpen en gelijk presenteren. Dat gaan we filmen met je eigen smartphone en precies die filmopnamen vormen de kern van de training. Wij reiken je punten aan die invloed hebben op de manier waarop jij overtuigt en in verbinding bent met je publiek. Je gaat jezelf analyseren. Met deze training ga je zelf verbaasd staan over het bereikte resultaat; want je publiek ervaart en ziet echt verschil de eerstvolgende keer dat jij presenteert!

Wat de training Overtuigend presenteren niet is! Het is geen

Presentatie training, presentatietraining of training presenteren

Ook geen workshop presenteren, presentatie cursus, cursus presentatietechnieken of cursus presenteren zonder angst

En al helemaal geen training presentatietechnieken!