Q&A Help, wat draag ik met dit warme weer naar mijn werk?

E-learning Perfect gekleed + coachingssessie met Maria van Dijk

Coachingsessie

Perfect gekleed

Straal met de juiste kleuren en kleding.

Laat jezelf zien op je allersterkst

Wil jij ontdekken welke kleur en kleding(stijl) bij jou passen? En daarmee krachtiger voor de dag komen? Met de coachingssessie ‘Perfect gekleed’ werk je aan een effectievere presentatie van jezelf.


Dit weet je na de sessie
Perfect gekleed

  • Je ontdekt wat jouw kledingstijl is
    En welke kleuren jou laten stralen.
  • Advies over hoe je jouw kledingkast overzichtelijk krijgt
    En hoe je slim shopt.
  • Je weet hoe je kunt combineren
    Met je huidige kleding.
  • De kennis over welke kleding bijdraagt aan jouw succes


Ontdek je eigen kledingstijl

Zie wat kleuren met je doen

Weer stralen in je outfits

Wat vonden onze relaties van de training?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zin om met mijn kledingkast aan de gang te gaan
"Dit was echt een leuke training! Het was gezellig, maar ook echt nuttig. Zo goed om eens stil te staan bij de vraag "wat straal ik uit?" en "wat wil ik uitstralen?" En wat voor invloed hebben kleuren en kleding daarop? Nu al zin om met mijn kledingkast aan de gang te gaan!"
Ingrid van de Groep
Verrassend
"Even tijd voor mijzelf. De lijnen ontdekken in mijn eigen kleding is echt een eye-opener. Maria neemt je daarin heel goed mee. Mijn moodboard verraste mij. Het is anders dan  ik van mijzelf dacht. Ik ga ermee aan de slag."
Myra Schurink

Praktische informatie Perfect Gekleed

Tarief

Je boekt jouw een-op-een sessie (inclusief e-learning voorafgaand aan de sessie)
a. als onderdeel van jouw Next Level Program

Een-op-een

Persoonlijk Stylingadvies gewenst? Onze stylist Maria van Dijk staat voor je klaar. Neem contact op om jouw sessie te boeken. Voordat je de live-sessie ontvangt doorloop je de prachtige e-learning waarin je al veel wijzer wordt!


Interesse? Neem contact op.

Meenemen naar de training

Je mag drie tot vijf items meenemen naar de training. Items waarvan jij denkt: 'hoe combineer ik dit?' en ja, ook dat ene item met het prijskaartje er nog aan mag je meenemen.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Zelfvertrouwen versterkt

Training 

Overtuigend Presenteren

Laat je inspireren, lees onze
Blogs

FAQ Perfect gekleed

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Moet ik nog iets meenemen naar de training?

Ja. Je mag je kledingkast induiken en vijf kledingstukken meenemen uit je eigen kledingkast.

Ik heb volgende week een sollicitatiegesprek. Kunnen jullie mij tips geven?.

Onze trainer geeft je tips waar je naar moet kijken. Stel gerust je vragen aan haar tijdens je training. Bij een sollicitatiegesprek is het belangrijk je van te voren te verdiepen in het bedrijf waar je solliciteert. Daar kun je op inspelen met je kleding. Zo voorkom je dat je over- of underdressed bent.

Ik mag kleding meenemen. Betekent dit dat ik mij moet omkleden ter plekke?

Nee, omkleden is niet nodig. Onze trainer bekijkt de prints en de vorm. Door de kleding voor je lijf te houden ziet zij genoeg waardoor ze je kan voorzien van tips en trucs.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.