Q&A Help, wat draag ik met dit warme weer naar mijn werk?

E-learning Perfect gekleed + coachingssessie met Maria van Dijk

Coachingsessie

Perfect gekleed

Straal met de juiste kleuren en kleding.

Wil jij ontdekken welke kleur en kleding(stijl) bij jou passen? En daarmee krachtiger voor de dag komen? Met de coachingssessie ‘Perfect gekleed’ werk je aan een effectievere presentatie van jezelf.


Dit weet je na de sessie
Perfect gekleed

  • Je ontdekt wat jouw kledingstijl is
    En welke kleuren jou laten stralen.
  • Advies over hoe je jouw kledingkast overzichtelijk krijgt
    En hoe je slim shopt.
  • Je weet hoe je kunt combineren
    Met je huidige kleding.
  • De kennis over welke kleding bijdraagt aan jouw succes


Wat vonden onze relaties van de training?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zin om met mijn kledingkast aan de gang te gaan
"Dit was echt een leuke training! Het was gezellig, maar ook echt nuttig. Zo goed om eens stil te staan bij de vraag "wat straal ik uit?" en "wat wil ik uitstralen?" En wat voor invloed hebben kleuren en kleding daarop? Nu al zin om met mijn kledingkast aan de gang te gaan!"
Ingrid van de Groep
Verrassend
"Even tijd voor mijzelf. De lijnen ontdekken in mijn eigen kleding is echt een eye-opener. Maria neemt je daarin heel goed mee. Mijn moodboard verraste mij. Het is anders dan  ik van mijzelf dacht. Ik ga ermee aan de slag."
Myra Schurink

Praktische informatie Perfect Gekleed

Je boekt jouw een-op-een sessie (inclusief e-learning voorafgaand aan de sessie)
a. als onderdeel van jouw Next Level Program
b. als onderdeel van jouw STAP leergang

Persoonlijk Stylingadvies gewenst? Onze stylist Maria van Dijk staat voor je klaar. Neem contact op om jouw sessie te boeken. Voordat je de live-sessie ontvangt doorloop je de prachtige e-learning waarin je al veel wijzer wordt!


Interesse? Neem contact op.

Je mag drie tot vijf items meenemen naar de training. Items waarvan jij denkt: 'hoe combineer ik dit?' en ja, ook dat ene item met het prijskaartje er nog aan mag je meenemen.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Zelfvertrouwen versterkt

Training 

Overtuigend Presenteren

Laat je inspireren, lees onze
Blogs

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?
Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Moet ik nog iets meenemen naar de training?

Ja. Je mag je kledingkast induiken en vijf kledingstukken meenemen uit je eigen kledingkast.

Ik heb volgende week een sollicitatiegesprek. Kunnen jullie mij tips geven?.

Onze trainer geeft je tips waar je naar moet kijken. Stel gerust je vragen aan haar tijdens je training. Bij een sollicitatiegesprek is het belangrijk je van te voren te verdiepen in het bedrijf waar je solliciteert. Daar kun je op inspelen met je kleding. Zo voorkom je dat je over- of underdressed bent.

Ik mag kleding meenemen. Betekent dit dat ik mij moet omkleden ter plekke?

Nee, omkleden is niet nodig. Onze trainer bekijkt de prints en de vorm. Door de kleding voor je lijf te houden ziet zij genoeg waardoor ze je kan voorzien van tips en trucs.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

    portalId: "8646347",

    formId: "a433e0a3-8053-444c-b9ac-6f45568c1ab9"

  });