Training 

Presentatie ontwerpen

Bouw je verhaal zó op dat je boodschap binnenkomt.


In het kort

1 e-learning (vooraf)
1 dag live training in kleine groep


Wanneer kom je trainen?

dinsdag 21 februari, dinsdag 28 maart, dinsdag 16 mei en vrijdag 16 juni


Ook Incompany mogelijk.


INSCHRIJVEN

Ontwerp een dynamische presentatie met impact


Heb jij binnenkort ‘een praatje’ en wil je graag een geweldige presentatie neerzetten in plaats van even snel ‘een praatje’ uit je mouw schudden? Na deze training ontwerp je een presentatie ‘om nooit meer te vergeten’. En weet je ook direct hoe je dat voor al die andere presentaties klaarspeelt. Je leert een methode waardoor je altijd een prachtige rode draad hebt, zonder dat het een saaie bedoening wordt. 

Dit weet je na de training Presentatie ontwerpen

  • Hoe je een logische opbouw krijgt in je verhaal
    Een rode draad met een sterke kern.
  • Je bent in staat om je publiek in actie te zetten
    Zodat ze iets doen, laten of nooit meer vergeten.
  • De vaardigheid om je verhaal aan te passen
    Aan je doelgroep en de sfeer van het moment.
Bekijk de trainingsdata

Handige ezelsbruggetjes
voor een goede opbouw

Q&A Hoe blijf ik mijn zenuwen de baas tijdens een presentatie?

Volg deze training gratis. Zet je STAP-budget in.

Anne-Wil van Twillert

Wat vinden onze relaties?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dag Mount Everest!

"Deze training heeft de Mount Everest laten verdwijnen!"
Lucie
Toptraining
"Wat een toptraining. Heel praktisch inzetbaar. Én een goede sfeer."
Agnes

Mijn kernboodschap

"Vanaf nu zal ik altijd nadenken: wat is mijn kernboodschap?"
Renske van Silfhout

Eye-opener van Anco

Praktische informatie training Presentatie Ontwerpen

DOE GRATIS MEE

a. je betaalt € 647,- all-in of
b. je betaalt € 0 en zet je STAP-budget in.

c. je wisselt een credit in van LEARN30, LEARN50 of LEARN100

LESTIJDEN

Je bent dan om 9.45 uur tot 15.00 uur welkom. Tussendoor verwennen we je met een lekker taartje en een overheerlijke lunch.


Voorafgaand krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Hier staat een e-learning voor je klaar. De live training volg je in een kleine groep, zo heeft de trainer alle aandacht voor jou.

INSCHRIJVEN


KIES JE LESDAG

De training Presentatie Ontwerpen wordt gegeven op:

dinsdag 21 februari, dinsdag 28 maart, dinsdag 16 mei en vrijdag 16 juni

KIES JOUW DATUM

Schrijf je in

Grow your people, grow your company
(em)powered by Into

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Overtuigend presenteren

Training

Perfect gekleed

Laat je inspireren, lees onze

Blogs

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Ik moet een presentatie maken voor mijn werk. Krijg ik hulp tijdens de training?

We helpen je nadenken over je presentatie. Stel je vragen gerust tijdens de training. We leren je om de kernboodschap krachtig neer te zetten. Een boodschap die niemand meer vergeet en waardoor je publiek geraakt is. Bol wol of rode draad? Kies jij maar.

Ik heb spreekangst. Heb ik iets aan deze training?

We raden in dit geval ook de training Overtuigend Presenteren in. Hierin ga je ervaren en oefenen hoe je je zelfverzekerder kunt voelen door je boodschap goed neer te zetten.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Presentatie ontwerpen?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.