Training 

Sterke klantrelaties


Elke klant is vanaf nu jouw ambassadeur.


Meer informatie

Krijg een goede relatie met jouw klant

Wil jij een goede relatie met jouw klant, een hoog klanttevredenheidscijfer en dat elke klant een ambassadeur is? Met deze training gaat jou dat zeker lukken.

Dit weet je na de training
Sterke klantrelaties

  • Je weet het verschil tussen klantvriendelijk en klantgericht werken.
  • Voortaan kun je klantvriendelijk en klantgericht werken en handelen op je werk.
  • Nu kun je klachten zo afhandelen dat je een blije klant krijgt.
  • Je ontdekt hoe je ervoor zorgt dat je geeft wat de klant vraagt.


Alle klanten
ambassadeur

Met een glimlach
klachten afhandelen

Hoog klant-
tevredenheidscijfer

Wat vinden onze relaties?

Klantrelaties versterken

'Ik vond het een hele goede en nuttige training. Je leert hoe je de verschillende facetten van communicatie kunt inzetten om de klantrelatie te versterken én ontdekt de manier waarop je dit doet. De training is interessant, nuttig en verhelderend. Welk cijfer ik de training geef? Een 10. '

Hilbert de Graaf

Energiek en leerzaam

"Energieke en leerzame training met enthousiaste en motiverende trainer en goede en meevoelende acteur. Het koste wat energie maar het gaf nog meer energie.

Het was soms confronterend om je tekortkomingen te zien en soms geruststellend je goede kanten te zien.  De training geeft een duidelijk beeld hoe je over komt en over je over zou moeten/kunnen komen in communicatie met klanten."

Marc Eijkelkamp
Zelfs thuis pas ik dit toe!

"Wat ik geleerd heb is als je iemand niet kan helpen toch kijken of je hem kan helpen. En vaak kan dit! Ik vond de training erg leerzaam en ik voeg het zelfs thuis toe in de communicatie tussen mijn tienerdochters. Werkt erg goed :)"

Anoniem
Luisteren naar wat een klanten écht willen
"Ik vond het heel interessant omdat je ook leert om beter door te vragen aan klanten wat ze écht willen en je leert ook om beter advies te geven aan klanten. Een echte eyeopener was de manier van denken. Als iemand vraagt ‘ik wil een nieuwe verwarming’, dan wil hij niet perse een nieuwe verwarming. Hij wil een warme woning. Een goede installatie. En daar kan ik dan op inspelen. Ik zou zeker andere mensen aanraden om deze training te volgen want je krijgt ook meer zelfvertrouwen en je leert ook een hele hoop door met mensen om te gaan. Je wordt er gewoon beter van en je kunt het ook toepassen in het dagelijks leven én op het werk. "
Anoniem

Inschrijven training Sterke Klantrelaties

Deze training is alleen als team te boeken. Wil jij deze training?
Neem contact met ons op om deze training exclusief voor jouw team te boeken.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training 

Motiverend gesprek

Training

Overtuigend presenteren

FAQ Sterke klantrelaties-deleted-1679903031

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Wanneer is deze training geschikt voor mij?

Wil jij een goede relatie met jouw klant, een hoog klanttevredenheidscijfer en dat elke klant een ambassadeur is? Met deze training gaat jou dat zeker lukken. Of je nu je eigen bedrijf hebt, of werkzaam bent in een bedrijf. In beide gevallen ben je van harte welkom.

Moet ik op een klantenservice werken?

Nee, maar ook dan ben je van harte welkom. We leren je graag nét dat beetje extra. Op meerdere plekken in een bedrijf heb je te maken met klanten of cliënten. We leren je op zoek te gaan naar wat je klant nou echt wil.

Kan ik ook voorbeelden aandragen? Over een vervelende klant bijvoorbeeld?

Zeker! Laat ze ons gerust weten. We geven je graag tips.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Sterke klantrelaties?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.