Voor een vast bedrag per maand krijg jij onbeperkte groei! 

Maak je samenwerkingen effectiever. Vergroot relatiegeluk. Daar werk je aan in iedere training. Na iedere training maak jij tenminste één relatie sterker. Die met jezelf, je collega of je klant. Je training start met een e-learning. Daarna ben je welkom in de Academy  voor de live training. De training volg je in kleine groep, alle aandacht voor jouw groei! 

Zo schrijf je een goede Socialmediapost.

In november ontwikkelden wij een gloednieuwe training Content schrijven! Meedoen? Donderdag 8 juni ben je van harte welkom!

Prachtige combinatie

"Morgen maakten we samen mooier! DANK! Prachtige actieve combinatie tussen inhoud + doen!"
Logo Leger des Heils beeldmerk
Liesbeth van Houwelingen  -  over de Masterclass Professioneel Presenteren

Top presentatie

"Dit is een super mooie training met mooie inzichten om een top presentatie neer te zetten."
Marinke Schuijt - over de training Presentatie Ontwerpen
Ik mag Shinen!
''In de training Talent Ontdekt heb ik ontdekt dat ik talent heb en dat ik mag shinen!''

Myriam Come - over de training Talent Ontdekt

Met één mond
''We leren hier zoveel van! Goed om te leren meer met één mond te spreken (pitch)''
Marja Westerman -

over de training Verkoopgesprek

Gaan!
''Gaan! Hier heb je echt wat aan!''
Manon Geerding - over de training Feedback 

Concrete tips

''Vergaderen wordt weer leuk en nuttig met deze concrete tips.''
Marloes Bergsma -- over de training Effectief Vergaderen

TRAININGEN COMMUNICATIE

TRAININGEN SCHRIJVEN

TRAININGEN PRESENTEREN

TRAININGEN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

INSCHRIJVEN


IN HET KORT


  • Maximaal acht deelnemers
  • € 650 all-in of gratis met je Groei-Licentie of via STAP
  • Verplichte e-learning  voorafgaand aan de live training
  • Altijd taart van de bakker, trainen is een feestje. En een heerlijke lunch.
  • Live training bij Into Academy, 1dag
  • Sr. communicatietrainers voor de groep
  • Trainingen op hbo-, wo-niveau
  • Gratis parkeren en uitstekend met ov te bereiken. 
  • Live bij Into Academy, de Kronkels 5a in Bunschoten (provincie Utrecht).

Kan ik bij Into Academy deelnemen via het STAP-budget?

Jazeker! Bij Into Academy kies je twee trainingen. Deze kun je gratis* volgen. Kijk voor meer informatie op www.intoacademy.nl/stap
Advies nodig? Dat kan ook! Boek een belafspraak met ons.

Hoe ziet een training bij Into Academy eruit?

Iedere training bestaat uit drie onderdelen.
1. Voorafgaand aan de training doorloop je de e-learning die neemt 30-60 minuten in beslag. Hiermee activeren we jouw voorkennis aangaande het onderwerp.
2. De live ochtendtraining start om 9.00 uur (zorg dat je om 8.45 uur in de Academy bent) en ronden we rond 12.00 uur samen af. Een middagtraining start om 13.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en is rond 16.15 uur afgelopen. Tussen 12.15 en 13.00 uur kun je aanschuiven bij de lunch. Geef je dit door?
3. De communicatietrainingen zijn interactief. Het start, dankzij de e-learning met bewustwording van gedrag, in de training wordt ander gedrag aangereikt en ervaren en verwerkt. De kleine groep draagt bij aan het succes van onze trainingen waarin gedrag zichtbaar verandert.

Wat is het Next Level Program?

Dit leiderschapsprogramma brengt jou in drie maanden naar jouw next level in professioneel en persoonlijk leiderschap! Door de uitgebreide intake met jou en je leidinggevende, de MapsTell persoonlijkheidsanalyse krijgen we een goed beeld van wat jij echt nodig hebt om jouw Next Level te bereiken. Je krijgt een ontwikkeladvies waarin we je drie tot vijf trainingen adviseren, je krijgt intervisie (begeleid) en e-learnings rondom zelfmanagement, communicatie en presentatie. Om persoonlijk verder te ontwikkelen, sterker te worden in communicatie en presentatie. Het is een programma van drie maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Met wie volg ik de training?

Je volgt de training met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou, het draait tenslotte om jouw ontwikkeling. De training van into Academy vereisen tenminste hbo werk- en denkniveau. Met wie je in de training zit is altijd een aangename verrassing. Het zijn mensen net zoals jij. Ze werken voor organisaties zoals ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, technische bedrijven maar ook voor zakelijke dienstverleners. Veelal op hbo- en wo-niveau. Functies van salesmanager tot teamleider tot directeur tot woonbegeleider tot marketingprofessional.

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen. En ja, je kan je elektrische auto opladen. Er zijn twee laadpalen (vanuit de gemeente Bunschoten) geplaatst op sportpark De Vinken.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl of plan een belafspraak of bel direct naar 033-7370459.