arrow_drop_up arrow_drop_down


Trainingen

Op welk gebied wil jij je ontwikkelen?

Kies uit 15 waardevolle trainingen.

Top 3 meest geboekte trainingen

Training
Krachtig mailcontact

Training

Overtuigend presenteren 

Training 

Prioriteiten stellen 

Presentation - kies uit 5 trainingen

Training

Presentatie ontwerpen

Training

Overtuigend presenteren 

Training 

Perfect gekleed

Training

Krachtig mailcontact

Training 

Sterke klantrelaties

Agenda

Welke datum komt jou het beste uit? 

Communication - kies uit 5 trainingen

Training
Motiverend gesprek

Training

Feedback

Training 

Effectief vergaderen

Training
Helder schrijven

Training

Foutloos schrijven

Agenda

Welke datum komt jou het beste uit?

Personal - kies uit 5 trainingen

Training

Talent ontdekt

Training

Zelfvertrouwen versterkt

Training 

Prioriteiten stellen

Training

Omgaan met stress

Training

Sterker samenwerken

 Agenda
Bekijk de agenda

Ervarend leren, daar heb je écht wat aan. 

Je kiest uit 15 geweldige trainingen. Onze trainingen bieden we aan via blended learning. Zo haal je het optimale uit je training! Voordat je naar de live training komt krijg je toegang tot onze online academy.  Ons leerplatform vol opdrachten om je voorkennis te activeren. Reserveer hier ongeveer een uur voor. Vervolgens ben je welkom in de live training (nu Live via Zoom - de trainer stuurt je de inlog een dag voorafgaand aan de training). Je volgt actief de live training van drie uur en na afloop houd je nog zes maanden toegang tot de online Academy! Hier kan al je vragen stellen aan de trainers.


Ervarend leren staat in alle trainingen centraal. Want hoe saai is het om alleen maar te luisteren?
Wij geloven in een gezonde balans tussen luisteren, spreken en oefenen: ervaren dus.

Doordat je met een groep van maximaal acht deelnemers in de Academy training volgt heeft de trainer alle aandacht voor jou. Eén training vraagt van jou een tijdsinvestering van drie uur. Waar de andere deelnemers vandaan komen? Zij werken in de meest uiteenlopende organisaties. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan onze klanten

Wil je liever meer dan een losse training? Bekijk dan even het geweldige Next Level Program.

Lastig kiezen?

  • Plan een belafspraak met Ingrid Nagel en krijg gratis advies op maat


                   

FAQ Into Academy

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Gelukkig wel. Tijdens de lockdown volg je de training nog steeds live. Alleen nu live via Zoom. Hiervoor krijg je per mail de uitnodiging met het unieke meeting-password. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Zijn de trainingen fiscaal aftrekbaar?

Zeker, organisaties mogen de 21% btw aftrekken. Particulieren mogen de training / Next Level Program opgeven scholingskosten bij hun jaarlijkse aangifte inkomstensbelasting.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

                 
Wij gebruiken cookies