HIER KIES JIJ JOUW GROEI
Goed om te weten:

- je traint bij ons in de Academy 

- je parkeert gratis voor de deur

- je krijgt een e-learning vooraf

- je traint in een kleine groep (6-8 pers.)

- je krijgt taart

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Zeer nuttig. Duidelijk en helder uitgelegd. "

Jan Koelewijn over de training Klantgesprek

Logo Van Halteren Technologies - traint bij Into Academy en School voor Communicatie
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Morgen maakten we samen mooier! DANK! Prachtige actieve combinatie tussen inhoud + doen!"

Liesbeth van Houwelingen over de Masterclass Professioneel Presenteren

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Dit is een super mooie training met mooie inzichten om een top presentatie neer te zetten."

Marinke Schuijt over de training Presentatie Ontwerpen

Ms. Nameless
Add Your Stars

Door communicatie maak je relaties sterker. Welke training kies jij?

Na iedere training maak jij tenminste één relatie sterker. Met jezelf, je collega of je klant. Dat het thuisfront daarvan een graantje meepikt, is een mooie bonus!

IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN TRAINING


LIVE TRAININGEN - LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

OPEN AANBOD


Iedere training start met een e-learning. Deze maak je thuis via onze online leeromgeving. Nadat je de e-learning hebt voltooid ben je welkom in de Academy voor de live training. Je bent ongeveer 30-60 minuten kwijt aan het doorlopen van de e-learning. De training volg je in kleine groep, maximaal acht deelnemers. Dit vinden we belangrijk, want zo heeft de trainer alle aandacht voor jou. En ons kernwoord is LEARN, waarbij de R staat voor Really concerned about you! 

LIVE TRAININGEN - MAATWERKPROGRAMMA'S

INHOUSE - INCOMPANY


Onze trainingsprogramma’s zijn gericht op gedragsverandering. Of je nu kiest voor een maatwerktraining Sterker samenwerken of gaat voor Sterke klantrelaties: we boeken altijd zichtbaar resultaat. Natuurlijk zijn ook al onze open trainingen exclusief voor jouw team te boeken. Dit is voordeliger vanaf vijf deelnemers. Wat is jouw leervraag? Wij inventariseren samen de wensen van jou en je collega's en stellen een passende, doelgerichte en effectieve training samen, die ook nog een beetje leuk is! Zo zorgen we samen voor zichtbaar resultaat! Neem contact op.

Nieuwe training Content schrijven

Maandag 28 november is het zover. Dan geeft Ingrid haar gloednieuw ontwikkelde training Content schrijven. En jij kan erbij zijn!

NEXT LEVEL PROGRAM
Dit leiderschapsprogramma kent een doorlooptijd van tien weken.
Bij het Next Level Program staat professioneel en persoonlijk leiderschap centraal. Dankzij trainingen, coaching, reflectie en intervisie. 

MASTERCLASSES

TRAININGEN COMMUNICATIE

TRAININGEN SCHRIJVEN

TRAININGEN PRESENTEREN

TRAININGEN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

TRAININGEN TIME MANAGEMENT

INSCHRIJVEN


IN HET KORT


  • Maximaal acht deelnemers


  • € 593,70 exclusief 21% btw of 1 credit


  • Gebruik je STAP-subsidie en leer gratis.


  • Verplichte e-learning  voorafgaand aan de live training


  • Altijd taart van de bakker, trainen is een feestje


  • Live training bij Into Academy, 1dag


  • Sr. communicatietrainers voor de groep


  • Trainingen op hbo-, wo-niveau


  • Gratis parkeren en uitstekend met ov te bereiken. 


  • Live bij Into Academy, de Kronkels 5a in Bunschoten (provincie Utrecht).

Hoe ziet een training bij Into Academy eruit?

Iedere training bestaat uit drie onderdelen.
1. Voorafgaand aan de training doorloop je de e-learning die neemt 30-60 minuten in beslag. Hiermee activeren we jouw voorkennis aangaande het onderwerp.
2. De live training start om 9.00 uur en ronden we rond 12.30 samen af.

De communicatietrainingen zijn interactief. Het start, dankzij de e-learning met bewustwording van gedrag, in de training wordt ander gedrag aangereikt en ervaren en tijdens de implementatiemiddag wordt het verwerkt. De kleine groep draagt bij aan het succes van onze trainingen waarin gedrag zichtbaar verandert.

Wat is het Next Level Program?

Dit leiderschapsprogramma brengt jou in drie maanden naar jouw next level in professioneel en persoonlijk leiderschap! Het is een prachtig programma wat start met een uitgebreide intake, persoonlijkheidsanalyse (DISC, mapstell), intervisie, trainingen (passend bij jou) en een masterclass ter afsluiting. Geschikt voor jou? Alleen als je aan alles voelt dat het nu jouw tijd is om te groeien! Om de stap te zetten. Om persoonlijk verder te ontwikkelen, sterker te worden in communicatie en presentatie. Het is een live programma en natuurlijk bieden we je ook interessante online e-learnings aan ter ondersteuning. Het is een programma van drie maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Kan ik bij Into Academy deelnemen via het STAP-budget?

Jazeker! Into Academy heeft 6 fantastische leergangen samengesteld. Deze kun je gratis* volgen. Kijk voor meer informatie op www.intoacademy.nl/stap

Met wie volg ik de training?

Je volgt de training met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou, het draait tenslotte om jouw ontwikkeling. De training van into Academy vereisen tenminste hbo werk- en denkniveau. Met wie je in de training zit is altijd een aangename verrassing. Het zijn mensen net zoals jij. Ze werken voor organisaties zoals ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, technische bedrijven maar ook voor zakelijke dienstverleners. Veelal op hbo- en wo-niveau. Functies van salesmanager tot teamleider tot directeur tot woonbegeleider tot marketingprofessional.

Ik wil graag een trainingsprogramma incompany, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden bieden we met veel energie aan voor jou en je collega's. Altijd aangepast aan dat wat er bij jullie organisatie speelt! Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen. En ja, je kan je elektrische auto opladen. Er zijn twee laadpalen (vanuit de gemeente Bunschoten) geplaatst op sportpark De Vinken.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.