Training 

Zelfvertrouwen versterkt

Word een eersteklas versie van jezelf.

Durf zichtbaar te zijn met meer zelfvertrouwen


Wil je dat je minder piekert, twijfelt en nadenkt over wat anderen van je vinden? Word assertiever door je zelfvertrouwen te vergroten.

Dit weet je na de training 

Zelfvertrouwen versterkt

 • Je wordt bewust
  Van het feit dat je mag zijn wie je bent!
 • Je krijgt moed
  Om te tonen en te zeggen wat jij vindt en denkt.
 • Je krijgt handige tips
  En oefeningen voor meer zelfvertrouwen.
 • In zeven stappen
  Leer je van perspectief te wisselen en ‘groot’ van jezelf te denken.


Bekijk trainingsdata

Assertiever door meer zelfvertrouwen

Groot over jezelf denken

Minder piekeren en twijfelen

Reviews

Ik gun dit iedere Nederlander

"Wow, dit was echt leuk! Ik was bang dat het zo soft zou worden maar dat was het echt niet. Als je bgrijpt wat ik bedoel. Heb hier heel veel aan gehad, echt. Dit gun ik iedere Nederlander. Dankjewel"
Annemarie van Twillert
Veel geleerd
"Ja, ik heb er zeker weel veel van geleerd. Het is fijn dat je in een ochtend al met heel veel bruikbare tips naar huis gaat. Heel inspirerend. Ook een heleboel tips gekregen. Bijvoorbeeld een complimentenlijst maken voor jezelf. Geoefend met een houding. Hoe je wat zelfverzekerder over kunt komen. Dat je daardoor zelf ook een ander gevoel krijgt. En dat wil ik ook gaan inzetten tijdens mijn presentaties die ik verzorg voor mijn werk. Want dat vind ik nog lastig en wil ik me meer in bekwamen. Eyeopener voor mij was toch wel het aangaan. Ondanks dat ik het lastig vind om te presenteren voor een grote groep is het goed dit toch aan te gaan. Gewoon eerst klein beginnen en dat uit te bouwen tot iets groots. Als je daarbij op je houding let, kun je al heel veel bereiken. Je staat letterlijk steviger. "
Anoniem
Werken aan een positief zelfbeeld
"Ik wilde deze training graag volgen omdat dit een thema is wat mijn hele leven terug komt en waarin ik wil leren. Ik ga de komende tijd werken aan een positief zelfbeeld. Wat ik leuk vond zijn de boekentips. Daar ga ik meer mee doen. "
Anoniem
Zelfverzekerder
"Ik heb geleerd hoe ik mijzelf zelfverzekerder kan voelen en hoe ik daar invloed op kan uitoefenen in welke situatie dan ook. Wat fijn dat jullie heel persoonlijk zijn, enthousiast en betrokken. Maar zonder enige vorm van oordeel. "
Jacintha Ruizendaal

Wanneer kom jij training volgen?

Tarief

Je volgt de training:
a. voor 325 euro excl. 21% btw
b. tegen inwisseling van 1 credit
c. als onderdeel van jouw Next Level Program

Schrijf je in

De training vindt plaats van 9.00-12.00 uur. Je volgt de training met maximaal acht deelnemers.

19 oktober 2021     live @ Into Academy

28 oktober 2021     live @ Into Academy 

20 januari 2022       live @ Into Academy 

31 januari 2022       live @ Into Academy 

Online Academy

Voordat je deelneemt aan de live training krijg je toegang tot de Online Academy. Hier staat een e-learning voor je klaar. De e-learning bestaat uit video's, artikelen en opdrachten. Reken op zo'n 60 minuten om de e-learning te voltooien.

Anderen vinden deze training ook leuk

Training

Omgaan met stress

Training

Prioriteiten stellen

FAQ Zelfvertrouwen versterkt

Hoe vinden de trainingen plaats? Gaan ze door?

Yes! We mogen weer trainen op locatie. Je bent vanaf nu weer van harte welkom in ons mooie pand op de Kronkels 5A. Enkele trainingen worden nog via Zoom gegeven. Mocht dit zo zijn dan heb je dat gelezen in je bevestiging. Uiteraard sturen we je van te voren de inloggegevens voor de Zoom-meeting toe. Maar het grootste gedeelte vindt weer live plaats. We blijven trainen in kleine groep, dat betekent dat je de training volgt met maximaal acht deelnemers. Zo is er alle aandacht voor jou.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Die is ook nu open. Heb je iets meer tijd en zijn de maatregelen versoepeld? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de Academy). Ga naar 033 of eet een visje bij 't Pleinhuisje. Maak meteen een wandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de Into Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen.

Ik wil graag een training alleen voor mijn team, kan dat?

Zeker. Alle 15 trainingen die we via open aanbod aanbieden kunnen ook exclusief voor jou en je collega's plaatsvinden. Ook stellen we maatwerkprogramma's samen. Een combinatie van trainingen passend bij jullie leervragen. De training kan bij jullie plaatsvinden, maar we bieden je met liefde onze prachtige trainingslocatie aan. Zonder extra arrangementskosten. Even bellen? 033-7370459 of zeg hallo via hallo@intoacademy.nl.

Wat is een credit?

Organisaties kopen slim in. Vanuit HRD-managers, academies en strategisch inkopers is er een budget voor leren en ontwikkelen. Met een SLIM-pakket kunnen zij veel van hun opleidingsvragen in een keer inkopen. Dat is aantrekkelijk. Een organisatie koopt een x-aantal credits. Credits zijn inwisselbaar voor alle diensten die Into Academy aanbiedt. Van de trainingen in de Academy tot deelname aan het Next Level Program tot maatwerk voor jouw organisatie in de vorm van een training of een masterclass.

Wat is het slimste ov-advies?

De exacte locatie van de Into Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort. De bus stopt op 100 meter loopafstand bij bushalte Bisschopsweg. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn.

Wat is een Next Level Program?

Wat een goede vraag. Het is een maatwerkprogramma voor iemand die er bewust voor kiest en er zin in heeft om te groeien! In communicatie, persoonlijke ontwikkeling en presentatie. Het is een programma van zes maanden met live trainingen, online community en live-coachings. Een zeer waardevol programma waarmee deelnemers de beste versie van zichzelf worden!

Hoeveel tijd kost een training?

Ga ervan uit dat je ongeveer 4 tot 5 uur kwijt bent aan één training. Je besteedt zo'n 1-2 uur aan 'huiswerk' voordat je deelneemt aan de live training. Je krijgt toegang tot de online academy waar enkele modules voor je klaarstaan om door te werken; video's, artikelen en opdrachten. De live training duurt altijd drie uur. Na afloop houd je een jaar toegang tot de online community. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier besteedt; leerzaam is het altijd.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja! Naast de Academy vind je Wijnands Autoservice (De Kronkels 3). Zij bieden een snellader.

Is de training / het Next Level Program aftrekbaar?

Zeker, zowel de btw (21%) als de training/het programma mag je opgeven als scholingskosten.

Welke mensen volgen deze training?

Qua niveau bedoel je? Echt allerlei soorten mensen. Van een directeur tot een onderwijskundige tot een consultant tot een planner. Dit is een van onze populairste trainingen.
Je wordt je bewust, krijgt moed en handige tips om je zelfvertrouwen niet alleen boost te geven maar echt een stap omhoog te sturen.

Word ik door deze training assertiever?

Deze training is daar geschikt voor. We gaan met je aan de slag. Aan het eind zul je zien dat je zelf assertiever kunt zijn en je beter in verschillende situaties kunt redden.

Wat moet ik meenemen naar deze training?

Je goede humeur. That’s it. Pen en papier hebben wij voor je. En natuurlijk mag je je notitieboek meenemen. Het is fijn om een notitieboek te hebben voor alle leerpunten uit de training(en).

Moet ik iets voorbereiden voordat ik deelneem aan de training Zelfvertrouwen versterkt?

Ja, in onze Online Academy staat een e-learning voor je klaar. We vinden het belangrijk dat je deze volledig doorloopt, de opdrachten maakt en de vragen beantwoord.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?

We beantwoorden je vraag graag. Neem even contact op via hallo@intoacademy.nl.

arrow_drop_up arrow_drop_down