INTO ACADEMY IS OPLEIDINGSPARTNER VAN O.A. 

Cijfers & Communicatie


"Een goede accountant is meer dan cijfermatig sterk. De vraag komt altijd van een mens, daarom zijn die social-skills onmisbaar. Daarom volgen mijn mensen het  Next Level Program."

Wijnant Schaap
Directeur Schaap & Van Dijk Belastingadviseurs en Accountants.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

We zijn trots op al onze klanten. Zij kiezen voor groei. Door persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Ook zij weten: alles is communicatie. Daarom is het belangrijk om te reflecteren op jouw manier van communiceren. Door communicatie maak je relaties sterker. Die met je collega's, je manager en je klant!


Ontdek waarom al meer dan 100 grote en kleine bedrijven voor Into Academy kiezen. Ontmoet de klant. De deelnemers van onze trainingen en programma's zijn veelal professionals met tenminste hbo werk- en denkniveau. Uit allerlei sectoren. Onderwijs. Techniek. Bouw & Infra. Zakelijke dienstverlening. Overheid. Zorg. Onze deelnemers bekleden functies als accountmanager, beleidsmedewerker, ambtenaar, directeur IT, salesmanager, manager,  verpleegkundige, accountant, consultant, schoolleider, arts, adviseur, directeur, bestuurder et cetera.

EIGEN PROGRAMMA

'We doorliepen het samen en toch krijgt iedereen zijn eigen programma! Op basis van de leerbehoefte. Niet op basis van het aanbod.  Dat het Next Level Program ook gecertificeerd is voor het schoolleidersregister po is de kers op de taart.'


Natasha Davies
Adjunct-directeur SBO Michaëlsschool

VAKINHOUDELIJKE UITBLINKERS

"Ik heb geweldige mensen aan het werk, intelligent en goed universitair geschoold. Alleen  op het gebied van communicatie en presentatie-skills hebben ze nog zó veel potentie, daarom Into Academy"


Ruud Mantingh
Directeur Aequator Groen & Ruimte

MAATWERK VOOR DE LEERVRAAG

"Het Next Level Program is zo goed omdat het maatwerk is en omdat je het samen met andere professionals uit andere disciplines volgt. Het sluit naadloos aan op de leervraag."


Naomi van Bladel
Schoolleider SBO Michaëlsschool