08 juni 2020 
in Nieuws

Instagramcursus gestart met 35 deelnemers

NIEUWS – Je kunt nog meedoen. 

Vandaag is het zover. 35 deelnemers zijn met onze spiksplinternieuwe Ontdek je talent op Instagramcursus gestart. Via stories, igtv, opdrachten via workflows en live-sessies ontdekken de deelnemers waar ze nu écht goed in zijn. Hoe geweldig is dat? Juist nu! Want als je weet wat je goed kunt, kun je veel betere keuzes maken. En kom je in je kracht te staan. Dat willen we toch allemaal?

We hebben enorm ons best gedaan om direct op het niveau te leveren dat jullie van ons gewend zijn! Maar spannend blijft het, zo’n eerste keer! Nu is de tijd. Dat vonden de 35 deelnemers ook: de durfallen die het aangaan om met ons de cursus in te duiken! En het te ervaren. Binnen twee weken houden zij hun persoonlijke, unieke talentenprofiel in handen! Wat vinden we het leuk om te zien hoe divers de deelnemers zijn. Van jong tot oud, mannen en vrouwen, werkenden en studerenden. Maar met allemaal hetzelfde enthousiasme en de zin van de cursus iets moois voor zichzelf te maken. Dat wensen we hen ook toe. Dat de training echt iets mag betekenen in de levens van deze mensen.

Corona: Gewoon doen

Ingrid Nagel: “Wat heerlijk dat het vandaag dan echt aan het gebeuren is. Dit is precies waarom het ondernemerschap mij zo ligt. Corona dwingt ons om weer volledig ondernemer te zijn. We bedenken iets nieuws en dat blijkt dan geen klein projectje maar een groot project te worden en dat lukt dan gewoon! En vandaag gebeurt het: van niets naar iets. Noem mij sentimenteel maar het blijft magisch! Ik ben nooit vergeten wat een rasondernemer mij eens toevertrouwde: ‘Ing, ondernemen is doen. Niks meer en niks minder dan dat!’ Dankbaar dat ik ondernemer mag zijn! Ook nu. Of misschien zelfs wel: juist nu.”

Nog meedoen?

De Instagramcursus is al gestart, maar wil je nog meedoen? Het kan nog. De cursus staat tot 30 juni 2020 op Instagram. En natuurlijk blijft het niet bij één keer. Stuur ons snel een mailtje. Dan gaan we kijken wanneer jij aan kan haken. Tot snel!

Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen