Kim
07 september 2023 
in Nieuws

Train je geest gezond!

Maar hoe doe je dat dan? Nou, heel simpel. Stap binnen bij Into Academy en er gaat een wereld voor je open waar communicatie het sleutelwoord is. Into Academy gelooft dat het versterken van communicatie de weg is naar meer vrijheid, verbondenheid en professionaliteit. De deelnemers worden tijdens trainingen Feedback geven, Overtuigend presenteren, Helder schrijven en Motiverend gesprek op zo’n manier uitgedaagd en geïnspireerd dat zij naar huis gaan met het idee ‘Ja, hier kan ik echt wat mee en ik ga het meteen morgen toepassen.’

Into Academy staat voor innovatie, actualiteit en een hoog kennisniveau. De nieuwste tools, inzichten en oefeningen worden direct in elke training verwerkt. Een deelnemer die een maand geleden kwam trainen krijgt nu gegarandeerd andere inhoud. De trainers gaan moeiteloos in op vragen of wensen vanuit de deelnemers, dit kan ook makkelijk omdat we altijd in kleine groepen en fysiek trainen. Hoe meer interactie, hoe beter!

Een leven lang groeien

Omdat Into Academy gelooft in een leven lang groeien kan je kiezen uit verschillende groeilicenties, jij kiest wat bij jou past. 5 of 7 trainingen of liever onbeperkt? Hierbij krijg je een jaar lang toegang tot alles wat de Academy je te bieden heeft. ,,Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen. Ik geloof dat een leven lang ontwikkelen en leren vanzelfsprekend moet worden. Een training duurt maximaal drie à drieënhalf uur, waarbij er ruimte en aandacht is voor eigen inbreng. Je loopt hier weg met ten minste één relatie die is versterkt; die met jezelf, je collega of een ander”, aldus Ingrid Nagel, directeur van Into Academy.

Themaweken

De themaweken van Into Academy geven de deelnemers een optimale basis om zich verder te verdiepen in Schrijven, Presenteren, Timemanagement, Persoonlijke Aandacht, Carrière, Gespreksvoering en Filosofie. Er worden in een week interessante tips, video’s, boeken en kennis gedeeld om leren en groeien nog leuker te maken. Daarnaast kan een deelnemer aansluiten bij allerlei extra’s zoals een een-op-een schrijfsessie met een journalist om zijn of haar schrijfsels nog beter te maken.

10 weken lang begeleiding rondom Persoonlijke groei

Voor iedereen die op zoek is naar de ultieme leiderschapsuitdaging heeft Into Academy het Next Level Program ontwikkeld. In 10 weken ondergaan deelnemers persoonlijke groei, aangedreven door trainingen, coaching, reflectie en intervisie. Iedere deelnemer krijgt een training die perfect aansluit bij zijn of haar ontwikkeladvies. Tijdens iedere fase is er ruim aandacht voor reflectie en zijn er e-learnings met uitdagende opdrachten in de Online Academy.

Het meest inspirerende Psychologie Event

Op vrijdag 13 oktober 2023 staat alles in het teken van balans, energie en veerkracht tijdens het 'Het meest inspirerende Psychologie Event’ georganiseerd door Into Academy. Topsprekers vertalen wetenschappelijke kennis naar praktische inzichten waar je echt wat aan hebt. Deze dag is een cadeau voor mensen die veel ballen hoog te houden hebben; met als groot voordeel dat alles wat Into Academy te bieden voorbij komt in een middag. Ideaal voor mensen met een volle agenda! Er zijn nog tickets beschikbaar. 

Genoeg geïnspireerd? Ga dan snel naar www.intoacademy.nl of bel met Kim, manager Klantgeluk en zet de eerste stap op weg naar een leven lang groeien!

Dit artikel is op woensdag 6 september gepubliceerd in een speciale 'gezond special', welke bij De Bunschoter verspreid werd. Wil je hem digitaal zien? Dat kan hier

Over de schrijver
Kim
Manager klantgeluk ‘Wees jezelf! Een origineel is altijd meer waard dan een kopie’ Ik houd van klantcontact. En heb de overtuiging dat ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. Ik geef de klant graag oprechte aandacht. Daar staan we ook voor bij Into Academy.
Reactie plaatsen