17 oktober 2023 
in Nieuws

Kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden: Het meest inspirerende Psychologie Event had het allemaal!

Kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden; het was er allemaal vrijdag 13 oktober jl. op Kasteel De Vanenburg. 

Daar organiseerden we 'Het Meest Inspirerende Psychologie Event'. Een dag doordrenkt met inzichten en geleid door experts op het gebied van psychologie. We nemen je graag mee naar deze bijzonder mooie middag. 

Deelnemers onderweg naar de eerste Masterclass

Het programma bood een rijke mix van sprekers.


Bram Bakker deelt zijn levenslessen met het publiek.

Oud-psychiater Bram Bakker nam de aanwezigen mee in een masterclass ‘Life is all bout balance’. Hij deelde diepgaande inzichten op het podium, waarbij hij ons meenam in de wereld van de farmacie. Kunnen en durven we nog te voelen of verdoven we ons gevoel? Hetzij met gamen, alcohol, vreemdgaan, werken, een pilletje en ach neem nog een wijntje. De vraag om over na te denken: ‘Wat willen we verdoven?’ Hij eindigde met een wijze raad  van de medicijnman: ‘voelen, luisteren, kijken ->  3 x groen is doen!’ Zijn presentatie was zowel informatief als inspirerend en zorgde voor stof tot nadenken.


Fabio d’Agata bracht ons in beweging! En hoe. 

Deze oefening liet ons voelen wat er gebeurt wanneer ons lijf mee gaat doen

In zijn workshop 'Zo werkt jouw veerkracht' deelde hij zijn expertise over veerkracht en hoe deze te versterken. Zijn workshop bood waardevolle inzichten voor deelnemers, ook doordat we het letterlijk ervoeren.

 

Psycholoog Lettie Ambagstheer leidde de workshop 'Denk je sterk'. 

De deelnemers zijn blij met hun workshopleiders

Hoe werken belemmerende overtuigingen en wat kan je eraan doen? Hoe heb je invloed op die ‘stemmetjes’? Haar presentatie bood mooie inzichten voor persoonlijke groei.


De historische locatie, Kasteel De Vanenburg, droeg bij aan de grandeur van de dag. Alles was perfect geregeld, zodat deelnemers zich volledig konden concentreren op hun groei en ontwikkeling. 

 Balans-break in de serre van het Kasteel

Ingrid Nagel deed tijdens het event de nieuwe naam uit de doeken! Vanaf januari 2024 train je bij Communicatie Helden. Waarom? De wereld verandert rap. Into Academy verandert mee. Het vergt lef om in jezelf te investeren, het vergt lef om kostbare tijd te besteden aan je eigen ontwikkeling, het vergt lef om in die spiegel te kijken. Want niet die ander, maar jij bent van grote invloed op het gesprek. En bij lef denken we aan helden. Communicatie Helden, daar kom je om te groeien, te ontwikkelen en zo relaties sterker te maken. Ingrid omarmt het motto van Maya Angelou: "Mensen vergeten wat je zei, mensen vergeten wat je deed, maar mensen vergeten nooit hoe je ze liet voelen." Haar toewijding was voelbaar! De deelnemers deelden hun indrukken:

"Een zeer geslaagde dag!" "De aanwezigen straalden dankbaarheid uit." 
"Een schitterende dag!"  "Meer dan geweldig. Zo'n gevarieerd gezelschap! Dank je wel." -
"Een ontspannen verloop van de dag. Zelfs de netwerkborrel was perfect getimed."


De bruisende borrel was niet om 18.45 uur afgelopen...

'Het meest inspirerende Psychologie event' was een dag van professionele groei, inspiratie en waardevol netwerken. Na dit inspirerende event gingen deelnemers met een goed gevulde goodiebag (zowel het boek Intelligent Bewegen van Fabio 'd Agata als het boek Oud zeer van Bram Bakker ging mee), vol energie huiswaarts. Of het event fungeerde als een katalysator voor positieve veranderingen en een hernieuwd gevoel van balans zal de toekomst uitwijzen! Dat het meer was dan slechts een bijeenkomst, dat staat vast! Het was een schitterende ervaring die deelnemers nog lang zal bijblijven! 

Wij kijken al reikhalzend uit naar onze toekomstige events die dezelfde energie, expertise en waarde bieden. Onze oprechte dank gaat uit naar allen die hebben bijgedragen aan het succes van deze bijzondere dag. Graag tot de volgende!Nog wat plaatjes voor de liefhebber. Noteer je alvast de datum voor volgend jaar met potlood in je agenda? 11 oktober 2024


Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen