Ingrid Nagel

I am Into Academy

Aangenaam, Ingrid Nagel.

Mijn persoonlijke missie: zie de mens! Het leven draait om relaties. Als corona iets duidelijk heeft gemaakt: dan dat. Investeer in elkaar. Zie elkaar. Heb goede gesprekken. Zie naar elkaar om. In mijn werk als presentatiecoach begeleid ik ceo's en tv-presentatoren om het podium ontspannen in te nemen. Machtig mooi werk. Groei gaat altijd gepaard met triple a. Aandacht, aandacht en aandacht. Door de jaren heen ben ik ervan overtuigd geraakt dat als je je mensen ontwikkelt, je daarmee je organisatie ontwikkelt en vervolgens je doelen bereikt.


Als het goed gaat met je mensen, merk je dat in de kwaliteit van je dienstverlening, en volgen vanzelfsprekendheid de resultaten!
Het werkt alleen in die volgorde. Deze overtuiging heeft mij doen besluiten om het Into Membership te ontwikkelen. In de Academy groeien mensen in professionaliteit door persoonlijke aandacht. Zij worden de beste versie van zichzelf! Je kunt een kei zijn in functionele- en vakinhoudelijke vaardigheden maar hoe zit het met je communicatieve vaardigheden? Dat maakt het verschil. Ik ben dankbaar dat veel organisaties leerbudgetten of opleidingsbudgetten hebben, vaak per medewerker. Gemiddeld is dat wel 1.200 euro per medewerker. En geloof me: het is zo belangrijk dat je jezelf doorlopend blijft ontwikkelen. Reflecteer op jouw manier van communiceren en van presenteren. Daardoor groei je.
Blijf je gezond.


Waar ik nog meer van geniet?
Ik leef. Voluit. Uit overtuiging! Gesprekken over de zin van het leven terwijl de chef-kok je verrast of genietend van een gin-tonic, skip-bo spelen met mijn 7-jarige dochter, met mijn neus in de managementboeken, Einaudi luisteren, polderruns, een ijsje (pistache!) eten met mijn 6-jarige zoon bij de allerlekkerste ijssalon in Laren (Ja, De Hoop!), gesprekken met klanten over learning, training & development, genieten van Carl Mørck, Rose en Assad bij een knapperend haardvuur, proosten op 't leven met warme bombardino mit sahne tijdens de apres-ski, stilstaan met mijn prachtvent bij al het goede wat we ontvangen, maken het leven meer dan goed.

WIL JE MIJ SPREKEN?

ingrid@intoacademy.nl of plan een 25-minuten durende belafspraak (kosteloos).


“People forget what you said,  people forget what you did but  people will never forget  how you made them feel!” - Maya Angelou


arrow_drop_up arrow_drop_down