Lettie Ambagtsheer

I am Into Academy


Hi, ik ben Lettie.

Als trainer en coach bij Into Academy ben ik zakelijk en resultaatgericht als het kan en gevoelig en inlevend als het moet. Ik wil tijdens mijn training en coaching veel bereiken met mijn deelnemers en naar mijn mening doe je dat het beste door de combinatie van denken en doen (passief en actief leren). Ik streef er daarom naar om deelnemers  naar huis te laten gaan met het gevoel dat ze veel geleerd en geoefend hebben, maar ook dat ze zich echt ‘gezien’ hebben gevoeld.

Door te kijken naar wie jij bent en waar je vandaan komt, kun je jouw gedrag onderzoeken en vervolgens nieuw gedrag aanleren. Communicatie is voor  mij dan ook de combinatie van houding en gedrag. Je kunt veel met trucjes, maar vaak is dat niet genoeg. In de trainingen van de INGRID+ Academy hoop ik deelnemers een eerste blik in de spiegel te geven. Er is veel theorie en we oefenen veel. Ik observeer, onderzoek en luister mee en zo maken we samen slagen. In mijn coaching is mijn aanpak er een van (kort) reflecteren, analyseren en DOEN!!  Lekker veel oefenen, uitproberen, klungelen, lachen en opnieuw proberen. Met humor en energie komen we samen een heel eind. Mooi werk om te doen. Vooral omdat mijn achtergrond in het bedrijfsleven en scholing in de psychologie hierin goed tot zijn recht komt.


Ik start mijn dag het liefste met een Italiaans ontbijt: cappuccino en een koekje! In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn mountainbike; in de Nederlandse, Duitse of Schotse bossen en de Italiaanse bergen. In de stilte van de natuur laad ik helemaal op. En na zo’n dagje ‘hard werken’ mag ik van mezelf genieten door op de lokale taart aan te vallen of m’n fietskleren te verwisselen voor een ‘little black dress’ en samen met manlief in een sterrenrestaurant te gaan eten.

KOM JE SNEL EEN KEERTJE TRAINEN?

lettie@intoacademy.nl‘Nothing is constant . . but change!’ – vrij naar Heraclitus, Grieks filosoof (535 BC – 475 BC)

arrow_drop_up arrow_drop_down