12 juni 2020 
in Nieuws

Voortaan cupcakes in trainingen van INGRID+ Academy

A party without a cake is just a meeting

Party versus meeting: Zijn onze trainingen een feestje? Of gewoon de zoveelste bijeenkomst? Om hier voor altijd en eeuwig duidelijkheid over te verschaffen, voegen wij een laatste ultiem ingrediënt toe. Vanaf nu presenteren we cupcakes in trainingen van Into Academy! Echt waar! We draaien een pilot met kok Emmely.

De gebakjes zijn ware smulsensaties. De deelnemers van onze trainingen lieten ze zich in de eerste week goed smaken. Ze smaken niet alleen lekker, het zijn ook echt kleine kunstcreaties. Enige minpunt is misschien dat ze naar veeeeeeel meeeeer smaken. Je wilt er meteen een hele berg van. Ze zijn echt zooooo lekker!

Gewoon omdat het kan

Verse cupcakes in trainingen: Gewoon omdat het kan. Bij ons train je je ‘mind.’
Later train je die cupcake er wel weer af, ja toch? Wij maken er in ieder geval graag een feestje van. Check snel onze trainingen.

Feestje!

Na 9 weken geen live trainingen in onze Academy was 20 mei een prachtige dag. De eerste training vond weer plaats en inmiddels zijn er al weer zo’n acht achter de rug, exclusief een 3-tal incompanytrainingen waarmee we gestart zijn voor zo’n 50 medewerkers van een Harderwijks bedrijf! Een feestje! Ook jij kan vanaf nu volledig coronaproof training komen volgen in de Academy. En proef meteen zo’n heerlijk gebakje van kok Emmely. Welkom! Check hier de agenda

Spiksplinternieuw

We presenteren deze periode met trots ook de nieuwe training op Instagram ‘Ontdek je talent’. ,,Een training die we al fysiek gaven in onze Academy. Maar nu hebben we ‘m speciaal voor Instagram gemaakt. Helemaal Coronaproof natuurlijk. Velen van ons moeten door de coronacrisis pas op de plaats maken. Grijp deze tijd aan, is ons devies. En ga met ons op zoek naar je talenten. Daar heb je wat aan in de onzekere wereld waarin we nu leven. Dreigend ontslag? Confrontatie met onszelf. Wie ben ik? Waarom leef ik? Is dit eigenlijk echt de baan die ik ambieer? Het leven dat ik wil leiden? Best serieuze vragen die bij velen van ons nu extra sterk leven. Met de Insta-cursus Ontdek je talent laten we de deelnemers met inhoudsvolle, korte opdrachten, inspirerende stories, mindsethacks en veel praktische tips, hun talent(en) (her-)ontdekken. Check snel voor meer informatie onze website

Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen