12 mei 2020 
in Nieuws

INGRID+ Academy weer OPEN

NIEUWS – Hoeraaaaa! INGRID Academy weer open!

We zijn heel blij te kunnen melden dat vanaf 2 juni INGRID Academy weer open is! Eindelijk kunnen we jullie weer ‘echt’ ontmoeten. Natuurlijk volgens de #rivmrichtlijnen. Lees hier ons protocol.

Nieuwe fase

We zijn heel benieuwd hoe jullie het allemaal maken. En hoe jullie deze coronatijd ervaren tot zover. We gaan nu een nieuwe fase in. Natuurlijk is er nog steeds de onzekerheid van een virus dat onverhoeds zijn kop kan opsteken, maar we hebben ook gezien dat we samen (ook met betrekking tot covid19) veel kunnen bereiken. En dus gaan we voorzichtig weer vooruit. Bezig met de toekomst. Bezig met onszelf (nog) beter communicerende mensen te maken, zodat we samen nóg sterker worden!

Niet stil gezeten

Natuurlijk hebben we in de afgelopen periode niet stil gezeten. Zo hebben we onder meer online doorgetraind. Maar, is onze ervaring, er gaat niets boven echte aandacht. Oogcontact. En dus gaat de deur, nu het weer mag, van het slot. Het pand is grondig gereinigd. Uiteraard is een desinfectiezuil aangeschaft en kunnen alle deelnemers van een training voortaan aan een eigen tafel zitten. Het benodigde 1,5 mtr protocol is geschreven. En met het schoonmaken van het pand, hebben we meteen ook maar de inhoud van de trainingen opgefrist. We hebben nieuwe plannen gemaakt. I-day Move On uitgedacht en voorbereid. Nieuwe trainingen gemaakt. Lees bijvoorbeeld alles over de nieuwe training Ontdek je talent op Instagram. Kom je weer meedoen? Kijk even in agenda op de site en schrijf je snel in voor een training die jij graag wilt volgen!

Hoeraaaa! INGRID Academy weer open!

Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen