06 juli 2022 
in Nieuws

Into Academy ontvangt het NRTO-keurmerk

Into Academy heeft op vrijdag 17 juni 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. 

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Into Academy voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kunnen wij aantonen dat Into Academy voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. 


“PS ik stop pas met reclame maken totdat iedereen weet dat de overheid jou via STAP tot €1.000 leergeld aanbiedt! Dat is toch een feestje waard!”, vertelt directeur Ingrid Nagel van Into Academy. Ze is trots op het feit dat haar organisatie dit keurmerk gekregen heeft. ‘Een kroon op ons werk’. 


Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder 

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau of examenaanbieder. 


Wat betekent dit voor jou?

Het behalen van dit keurmerk betekent dat je kan deelnemen aan al onze trainingen via het STAP-budget. We hebben mooie leergangen samengesteld; meerdere trainingen gecombineer. Wil jij een leergang Professioneel Presenteren komen volgen? Of een losse training? Dat kan nu gratis met jouw STAP-budget.  

Over Into Academy

Into Academy is dé plek waar doorlopend communicatie-, schrijf- en presentatievaardigheden getraind  worden. 

Wij geloven dat in alles wat je denkt, doet of onderneemt communicatie de sleutel is. Doorlopend reflecteren op jouw manier van communiceren helpt je om succesvol te zijn in je werk. Daarom nodigen we je uit om te komen trainen: train jezelf sterker. Al onze trainingen en programma's zijn gericht op het sterker maken van relaties. Die met jezelf. Je collega, klant en publiek. Samen gaan we voor een succesvolle gedragsverandering waardoor relaties sterker worden (en dus leuker, gezelliger en prettiger!)  

Onze belofte aan jou?
Na iedere training maak je tenminste één relatie sterker; die met jezelf, je collega of je klant. Zien we je snel? Er is altijd iets te 
trainen

#allesiscommunicatie

Over de schrijver
Manager klantgeluk ‘Wees jezelf! Een origineel is altijd meer waard dan een kopie’ Ik houd van klantcontact. En heb de overtuiging dat ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. Ik geef de klant graag oprechte aandacht. Daar staan we ook voor bij Into Academy.
Reactie plaatsen