02 maart 2020 
in Nieuws

Trainingen najaar nu ook bekend

NIEUWS – Ahoeiiiiiiii. Sinds deze week zijn de data van de trainingen die we in het najaar van 2020 geven  bekend. Check ze snel en meld je aan via onze website!

Al onze trainingen worden zo’n 5 keer per jaar verzorgd. Leer meer over je eigen persoonlijkheid en die van anderen (en de omgang met anderen) in de training Disc Inzicht in jezelf of geef jouw vergaderingen een positieve impuls na een training Effectief vergaderen. Zo zijn er nog veel meer trainingen waarmee jij (professioneel) kunt groeien. Wij kiezen er bewust voor om ook de minder populaire trainingen geregeld aan te bieden. Je zult immers maar net met het thema aan het stoeien zijn. Dan kan het voorkomen dat je de enige bent bij een training. We zetten het dan om in een Gouden Uurtje voor je, vol persoonlijke aandacht of je krijgt de mogelijkheid je in te schrijven voor de volgende training over dat thema. In overleg met je trainer kun je bepalen wat jou het beste past. Zien we je ook weer in het najaar van 2020? Wat ons betreft: Graag :-D!

Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen