05 april 2022 

Herregistratie voor schoolleiders? Volg het Next Level Program (gecertificeerd voor 65 punten) en werk aan je persoonlijk leiderschap

Je hebt de basisregistratie als RADO (Registeradjunct-Directeur Onderwijs) of RDO (Registerdirecteur Onderwijs) en na vier jaar wil je aantonen dat je jezelf voldoende hebt ontwikkeld. Als schoolleider mag je alles wat heeft bijgedragen aan je ontwikkeling meenemen voor je herregistratie. Het Next Level Program van Into Academy telt met 65 punten mee voor jouw herregistratie. Hoe dat werkt? Dat lees je in deze blog.

Into Academy gecertificeerd aanbieder

Het Next Level Program van Into Academy is een officieel gecertificeerde opleiding voor schoolleiders. In dit drie maanden durende programma werk jij met een op maat gemaakt traject doorlopend aan jouw persoonlijk leiderschap.

Hoe ziet mijn programma eruit?

Het programma is een maatwerk traject. Dat betekent: jouw leerbehoefte en groeipotentie zijn leidend voor de samenstelling van jouw programma.

Concreet betekent dit dat jij een uitgebreide intake krijgt. Hiermee inventariseren we waar jouw groei zit en jouw wensen liggen. Heb jij een leidinggevende? Dan ontvangt hij/zij ook een uitgebreide intake om een 360° beeld te krijgen. Op deze intakes wordt jouw unieke programma gemaakt met de trainingen die bij jouw doelen passen.

Op deze pagina lees je alles over de opzet en inhoud van het Next Level Program. 

Doe ik dit programma alleen of met anderen?

Het programma doorloop je met andere professionals met de meest uiteenlopende functies. Jullie starten het programma met elkaar en blijven het gehele traject connected. Je wordt onderdeel van een fellowgroup waarmee je intervisie hebt en waarmee je mee kan sparren.

Waaruit bestaat het programma?

Het programma bestaat uit een gezamenlijke start, drie trainingen, coachings, intervisie en verwerkingsopdrachten. Hier lees je het gehele programma met alle onderdelen.

Natasha ging Next Level

Natasha Davies is deelnemer van de eerste editie van het Next Level Program. In deze video vertelt zij waarom zij heeft gekozen om het Next Level Program te volgen voor haar herregistratie. Een adjunct-directeur staat voor veel uitdagingen. Om haar gestelde doelen te halen en blijvend te reflecteren op haar manier van communiceren en presenteren kiest ze voor het Next Level Program. Natasha vindt het ook een pre dat ze tijdens de intervisies kan sparren met mensen uit verschillende disciplines.

‘We zochten echt een maatwerkprogramma welke aansloot bij haar leervragen en wat ik mooi vind is de diversiteit in aanbod en de afwisseling in coachings, modules, training en intervisies. Passend bij je eigen organisatie en ontwikkeldoelen. Je denkt in een bredere groep na over leidinggeven.’

– Naomi van Bladel (directeur, leidinggevende Natasha)

 

De certificering

Het Next Level Program dekt meerdere professionaliseringsthema’s af. Door voort te bouwen op de basiskwalificaties voor schoolleiders, leerdoelen duidelijk te formuleren, vaststellen van behaalde leerdoelen en een minimum van 24 uur studiebelasting te hebben ontvangt de deelnemer de 65 punten voor de herregistratie na het afleggen van een examen.

Nog vragen? Wil je graag de brochure ontvangen? Bel Kim Heuveling, 033 - 7370459 of stuur een email naar kim@intoacademy.nl.

 


Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen