17 maart 2020 
in Nieuws

Via Zoom in Into Academy Online Classroom

NIEUWS – Gratis training Zoom

Wil jij leren hoe je videoconferences en webinars kunt verzorgen via Zoom? Volg dan onze gratis training Zoom.

Waarom Zoom?

Veel organisaties gaan aan de slag met Zoom. En dat snappen we volledig: het is een geweldige online omgeving. Je kunt erin vergaderen, gesprekken voeren en trainingen geven. Maar het is online. En velen kennen deze manier van werken nog niet! Daarom helpen we je graag op weg. Wij kiezen ervoor om komende weken geen offline maar online-live communicatietrainingen te geven (the show must go on), ook voor ons was het dus omschakelen. Onze ervaring? Zoom is niet ingewikkeld, maar het is handig even te oefenen voor je daadwerkelijk live gaat.

Vertrouwd met Zoom

Deze week verzorgen we dus ook gratis trainingen over Zoom. Dagelijks van 14.30-15.00 uur (wo 18/3, do 19/3 en vr. 20/3) voor iedereen die nu met Zoom moet of mag (gaan) werken! Of dit nu voor een online vergadering, teamoverleg of het volgen of geven van een training is. Ontdek hoe Zoom werkt door te oefenen. Hoe ben je in beeld? Werkt je geluid? Hoe split ik mijn screens? Hoe deel ik bestanden? Hoe steek ik mijn hand op? Hoe is het om met meerdere deelnemers zo’n sessie te volgen? Hoe kan je een discussie voeren? etc. Zie het als kennismaken. Wij leiden de sessies en je kan al je vragen stellen. Gewoon om jou vertrouwder te maken met Zoom!

Waar?

Meteen in de INGRID+ Academy Online Classroom (via Zoom). Dit aanbod geldt voor IEDEREEN, dus ook VOOR JOU. Doe je ook gratis mee?

Inschrijven

Schrijf je in via onze agenda  Of stuur ons gerust een mailtje
Download hier gratis de Zo werkt Zoom – ervaar het zelf in 30 minuten online training
Online ontmoeten we je graag!
Over de schrijver
Bewust groeien. Een sterker mens te worden. Hoe? Door je vaardigheden in communicatie, presentatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Door te reflecteren op jezelf. Welkom in de Academy.
Reactie plaatsen